Supermom16 Kızlar bebeğim 39 günlük pişik olmuş çok ağlıyor hiç uyumuyor nasıl geçer? (Molfix bez kullanıyorum)
Yasemin89- Supermom16 biz de 2 aylığız ve molfix kullanmıştım çok kötü oldu poposu sleepy kullanıyorum şimdi şu an memnunum . Pişik için sudocream kullanıyoruz öneririm.
nilaylaylay Tüm bezleri denedim molfix pişik yapıyor. Hametan be bepanthol karışık kullanıyorum pişiğe çok iyi geliyor
Supermom16 nilaylaylay bende sleepy kullanıyordum bitti molfix almış eşim o bitsin sonra devam ederim dedim evde sleepy var değiştirsem kullanmayı bıraksam faydası olur mu
Annelinko1 Bende sleepy kullanıyorum bi ara molfix bez aldım hemen vücudu kızarmaya pisik olmaya başladı sonra hemen degistirdim vazelin çok iyi geldi bide ıslak mendil falan hiç kullanmadım
Supermom16 Annelinko1 bende normalde kullanmıyordum doktor izotonik sulu mendil kullanabilirsin dedi o mu yaptı ki acaba
Seda_Hira Ben sleepy kullandım baştan beri bide pişik kremi olarak dalin pişik kremi kullandım memnunum. Islak mendilide sürekli yıkayarak kullanıyorum ve sildikten sonra poposunu kuruluyorum
Mnli Benim de bebeğim olmuştu ishal ve pişik kabus gibiydi 🤦🏼♀️ Tam geçti derken tekrarladı her bez değişiminde poposunu yıkadık saç kurutma makinasını uzaktan tutup düşük ayarda üflettik o bölgeyi rahatlatması için bir de desitin kullandık anca öyle geçti sudokrem iyi ancak koruma için iyi olduktan sonra pek işe yaramadı şimdi geçti sudocrem sürüyorum tekrarlamaması için inşallah en kısa sürede iyileşir bebeğiniz 🙏🏻
Supermom16 Mnli desitin mavi kullanıyorum bende acaba bezden mi oldu bilemedim her değiştirmemde sürüyorum aslında
Sarekusveannesi Sudocrem,sarı kantaron yağı ve Hindistan cevizi yağını dönüşümlü olarak kullandım hiç pişiği kalmadı şükür. Sleepy bezin yan lastiklerinden dolayı sivilceler olmuştu kıpkırmızıydı. Bezini de Migros'un minies bezini aldık, şuan iyiyiz çok şükür 🙏🏼
Deletedmom55 Supermom16 evde de ıslak mendil değil ılık pamuk kullan canım gerekirse altını açık bırak havalansın yarın da mutlaka sudocrem al bence
Didem27 Supermom16 zeytin yagi surebilirsin bide her alt deqistirmende ilik suyla altini yikarsan hafifler en azindan canim bnm
Mtsz4334 Supermom16 nemli bile kalsa oğlum pişik oluyor pamuk kullanıyorum temizliğin de sonra kuru peçete ile kuruluyorum
Seda_Hira Supermom16 ya bana aile hekimliğindeki hemşire o şekilde söylemişti. Yani ıslak mendili kullandıktan sonra poposunu kurula demişti. Sende kurula istersen çünkü nemli kalması tahriş için ortam yaratabiliyor. Bide başta hangi bezi kullanıyorsan onunla devam et. Bez değiştirmekte pişik yapabiliyor. Şimdi poposunu yıka kurula güzelce. Evde pişik kremi varsa onu sür beş dakika falan altını açık bırak birkaç gün içinde geçer inşallah. Ben dalinin pişik kremini kullanıyorum çok memnunum. Boynunun altı kıpkırmızı olmuştu kızımın. O kremden sürdüm ertesi gün geçirdi
Sarekusveannesi Supermom16 olabilir eğer gaz problemi varsa ondan da oluyor olabilir. Çünkü benim bebeğimde de aynı şikayetler vardı, ilk çocuğum olduğundan anlamadım nesi var aç mı piştikten mi diye düşünürken buradaki yazılanları okuyunca anladım ki gaz şikayetleriymiş, (gazını üstten rahat çıkarıyor diye sorun yok sanıyordum 🙈☺️)damla kullandık iyi geldi.