Berko Kızlar oğlumun sırtı gece sürekli soğuk oluyor az önce de baktım soğuk ama üşüyor mu anlamıyorum ki ev soğukta değil hatta sıcak üstünde de kısa kollu zıbın üzerine orda incelikle uzun kollu body altında yine orta kalınlıkla ince biraz tayt var çorap yok pamuklu battaniye örtüyorum üzerine ama hep açıyor şimdi sırtı soğuk ya üşümüş mü oluyor
Anonim01 Berko ben kısa da giydirsem uzunda giydirsem her yeri buz gibi ben de çözemedim kulaklaeı yüzü vs. Sanırım terliyorlar sonra üşüyorlar
Kepekekmegi Berko çorap neden giydirmiyorsunuz ben İnce de olsa mutlaka çorap giydiriyorum doktorum üstünde ne olursa olsun mutlaka çorap giysin demişti ensesi ve göğsü sıcaksa üşümüyordur
Berko Melis1706 ateşini ölçtüm 35 derece çıktı internette de 35.5 den atlı üşüyor demek yazıyordu bende başka bişey daha giydirdim inş abartmamışımdır
Berko Kepekekmegi banada doktor giydirme akşamları dedi kan dolaşımı vs bişeyler söyledi o yüzden pek giydirmiyorum. Göğsü sıcaktı sırtı soğuktu garip bi şekilde
Haffuse Usuyor, uyuyanin ustine kar yagar derler🤣 en iyisi tulum al, icin rahat mis gibi. Su zamanlarda 1⁵tog yeterli gelir.
Berko Haffuse tulum bi alamadım gitti hangisini alsam karar veremedim 1.6 dedim alim şuan giysin kışında 2 2 buçuk tog alim çok mu olur diye diye alamıyorum 😂😂
Yasse1208 Ben de kısa kollu zıbın altına tayt ve çorapla yatırıyordum sırtı soğuk göğsü sıcaktı ertesi gün askılı zıbın üzerine uzun kollu ayaklı ince tulum giydirdim yine sırtı soğuktu anlayamadım 🤷🏻♀️
Yasse1208 Yasse1208 bebeğim yüz üstü uyumaya başladı ondan sırtı soğuk olabilir diye düşündüm sizin de öyle mi bilmiyorum 🤔
Berko Yasse1208 benimki değişik şekillerde uyuyor hem yüz üstü hem sırt hem yan dönüyor felan ama sırtı hep soğuk ya ayakları sıcak oluyor
Kubraaybars Yasse1208 yok canım benimki de yüz üstü uyuyor içine zıbın üstüne hafif pamuklu tulum giydiriyorum beline kadar da Müslin bez örtüyorum yetiyor emin ol tulumu ayaklı çorap giydirmiyorum
Haffuse Berko yok yok en iyi araliklar. Kizimda da kullaniyorum.benim kiz da cok usuyor. Kisin 2⁵tog, icine de uzun kol ve ince bi pijama alt giydiriyorum anca isiniyor. Su an ama tulum kullanmiyorum. Icine yarim kol zibin ve Kalin alt ust pijama🤗
Berko Kepekekmegi ince tulum giydirdim bakalım düzelcek mi sırtı düzelirse demekki üşüyormuş bebeğim hep 😢