miniktosbagam CmreKSidar bebekken asiri hareketli oglum buyudukce oyle duruldu oyle sakin oldu ki.. demeyi cok isterdim ama nerdee bacim buyudukce duz duvara tirmanir oldu 😂
Zera CmreKSidar Oglum daha iki haftalikken doktor kontrolune goturdugum de calisanlad kac aylik diye sormustu iki haftalik diyince sasirdilar cunku kafasini tutabiliyormus 😂 ozamandan basladi fikirdaklik suan yas 5 hala ayni, masada yemek yerken bile poposunun yarisi sandalyenin disinda durur ki her an kalkabilsin diye🤣🤣
Binnur_cam CmreKSidar ay bu yeni nesil ne böyle ya enerji patlaması yaşıyorlar herşeyleri acele herşeyleri acele ablamda var 2 erkek kınamadım ben başıma gelmesin diye ama benim kızımda fena 5 aylık eniştem binnur bizim çocukların 6 ayda yaptığını bu 2.ayda yapıyo yandın demişti büyük yeğenimin adı miraç ben kızıma 2. Miraç vakası diyorum çünkü fena gerçekten 🙄 Rabbim bizlere sabır versin 🤲 Bir saniye durduğu yok sürekli ya kucakta gezecek eli ağzı dolu olucak .. Oyun halısında 365 derece döner saniyeliktir hareketi … Gece uykudan göz kaşır yatırırım hareketlenmeye başlar ellerini vurur bacaklarını oynatır yüz üstü dönüp emeklemeye çalışır ( niyeyse hep gece uyku vakti emeklemeyesi geliyor ) gündüzler torbaya girdi… Biberonla oynar kafa bi sağa bi sola yakadaki mendili alır fırlatır.. 4 bucuk aylıkken memeyi bıraktı kendini geri atıp ıııııhhhhlardı kendini emzirme yastığından atacak diye aklım çıkardı .. Ay daha çok varda şuan aklıma gelmiyor ..
cahillesohbetikestim CmreKSidar büyük oğlum bir haftalıkken kontrole gittiğimizde doktorumuz çok hareketli, çok yorar bu seni demişti. Çok haklıymış ilk yürümeye başladığında bildiğin koşuyordu. Hani böyle korkarak küçük adımlarla atarlar ya bizimki direkt koşmaya başladı 🤣 hala çok hareketli Sürekli peşinden koşuyorum. Ee ufaklıkta öyle o da büyünce hangisini yetişicem bakalım
CmreKSidar cahillesohbetikestim en azından ikisi oynar herhalde arada ya insallah yani 😂 benim kızın erkekten farkı yok
CmreKSidar oglumubeklerken hareketli illa olacak ama şımarık laf söz dinlemeyen bir çocuk olmaz umarım.
oglumubeklerken CmreKSidar evet bende ondan korkuyorum, her istediğini yaptırmak istiyor şu an istediği olmayınca bambaşka biri oluyor bazen 🥲
Lunaaaaa CmreKSidar ayyy aynı benim bebem, burada bekliyim bari, ama sanmıyorum durulacağını, bizimde 6. Aya girdi tam emeklemeye başladı, tutunup kalkıyor sürekli gözüm üzerinde Allah korusun hepsini
Annenazz CmreKSidar ne oldu sana hemen söyleyeyim. Yürüyen bir tehlike 😅 gün içinde ne oturduğunu gördüm ne de uzandığını. Yorulduğunu bile görmedim. Sürekli koltuk tepeleri , gizlice masaya çıkmalar ve yanından hiç ayrılamayan bir anne. Ama kızım böyle mutlu ben de mutluyum. Sadece yorgunum
witcher CmreKSidar Daha 40ı yeni çıkmıştı bi fotosu var yüzüstü kafasını kaldırmış bize bakıyor 😅 sonuç 16 aylık yerinde duramayan koltuk tepelerinde gezen ben uyurken fırının icine girmeye çalışan uyku nedir bilmeyen günde sadece toplam 10 saat uyuyan ona rağmen saatlerce uyumuş gibi enerjik olan bi kız çocuğu 😀 Ben alıştım artık iyi yönünden bak hiç kilo almıyorsun cünkü yemek yemeyr bile müsade yok 😀
Waris_ CmreKSidar gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama şu an kızım 3 yaşında bebekliğini mumla aratıyor🙈