Snglkargc_0107 Cansu-95 benim aldığımda yok ya fotoğrafını çektim ama ekleyemiyorum nasıl fotoğraf ekleniyor bilmiyorum açıkçası ama bende sarı çizgi uok malesef
Nurfatihsare Mavi paket yeni olan mi çok çiş yapınca nedense üstüne gecyr anlmdm dört numra kullnuyrm küçük mu on kilo icin
Miraymom_ Snglkargc_0107 ben kullanıyorum gösterge var yeni çıkanlar nasıl bilmiyorum.ben stok yapmistim eskisi sanırım mavi paketler memnunuz pişik olmadık..slepy ecolojic (kahverengi paket) çok güzel molfix stok yapmasaydim onu alırdim
gamzegem İlk baby turco almıştım pişik yaptı molfixe geçtim memnun kaldım pişik filan olmadı sonra çevremdekiler sleepy dene çok iyi filan dedi ondan aldım pişik oldu ve incecik taşma yaptı geri Molfixe döndüm, böyle devam edicem
gizemmerenn Snglkargc_0107 çiş göstergesi var doğduğundan beri molfix kullanıyorum çok memnunum yaz çocuğu bir kere bile pişik olmadı 👍
teachermom07 Snglkargc_0107 Kıvanç’ın reklamına kadar herşey çok güzeldi . Aşırı memnundum . Ne zaman ki Kıvanç ve eşi molfix reklamında oynamaya başladı . Aldığım molfix ler sızdırma yaptı . Asla böyle bir problem yokken geceleri üst baş değiştirir oldum 😄 güüüya yenilemişler 👏🏼
Yasmn_17 Snglkargc_0107 ben hiç memnun kalmadım çok kalın yorgan gibi ve bebeğimin üstüne sürekli çiş çıkarttı
gizemmerenn Snglkargc_0107 bir kere bile sızıntı yapmadı sleppy berbat bimin bezi pişik yaptı ayrıca çok ağır kokuyor
Di_26 Snglkargc_0107 memnundum ben ama sonra midi çıktı 1gecede kızım pişik oldu braktım soft pure geçtim çok güzel memnunum
Di_26 Snglkargc_0107 yenisi almadığınız süreçti içi yeşil olan midi serisi çok kötü aşırı biz bir numara ve 2 çok güzeldi hiç pişik olmadı kızım 3 nunaralı midi seri geldi yemin ederim pişik yaptı eşim sonra sleepy aldı o daha beter en iyisi biraz fazla para verin pure sofr serisi alın kesinlikle vazgeçilmez
Di_26 Snglkargc_0107 şimdi şoyle 3 tane soft pure bir tane midi kullanıyorum ellindeki bitsin diye genelde gündüz midi kullanmaya çalışıyorum hızlı bitsin diye gece pure soft
Halil_3006 Snglkargc_0107 pure soft alıyorum indirme girdiğinde yumuşak ve güzel memnunum ama mavi paketi beğenmedim