Snglkargc_0107 Memnun musunuz bizde molfixe geçeceğiz aldık ama pişik yapma durumu var mı bide çiş göstergesi yok galiba bunlarda
beyzzsenturkk_ Snglkargc_0107 yeni nesil cıktı cıkalı molfix berbatlaştı gerçekten yoksa molfix süper bir bez ama yeni nesili asla önermem
Azraada58 Snglkargc_0107 gösterge var evet pişik yapabilir cünkü baska dokulu bir beze geciyosunuz ben kızıma 2 3 tane kullandım merak ettim hic hoşuma gitmedi baya ince
Damla29 Snglkargc_0107 3 senedir aralıksız kullanıyorum ben oğlum bırakalı 2 ay oldu gerçi ama kızım hala molfix kullanıyor denemeden bilemezsiniz deneyin bakın pişik yapmazsa kullanırsınjz her bebeğin cildi farklı sonucta
SevimliHayaletCasper Snglkargc_0107 iki çocuğuma da molfix kullandım. Şimdi değişti dahada güzel oldu incecik yok gibi. Ama bebeğinin cildi alerjiye yatkınsa pişik olabilir. Çiş göstergesi yok ama bence hiç gerek yok göstergeye
Snglkargc_0107 beyzzsenturkk_ benimde arkadaşım tavsiye etti ama Bi kaç okudum kötü yazılmış bende indirimde diye 2 paket almıştım şansa
designofflove beyzzsenturkk_ ay ben de daha çok sevdim yeninesili siz neden sevmediniz? önce kocaman top oluyodu şimdi olmuyor ayrıca beyaz ve bebeğimin çiş rengini kontrol edebiliyorum, önce dolmasa bile ciş kokusundan rahatsız olurduk şimdi kokuyu çok güzel hapsediyo bence
busraalanya Ben iki bebeğim de de molfix kullandım çok memnunum pişik durumu da bebekten bebeğe değişir tahminimce. Molfixin pure soft u var o daha yumuşak ama normal molfixde güzel ben çok memnunum
Annis-ogul Molfix külot bez elimde var cnm 90 adet 450 tl den yardımcı olurum almak isteyen olursa eski modelden
Snglkargc_0107 SevimliHayaletCasper ben ilk prima kullandım sonda sleppy ama onunda bel bolgesi sürekli açılıyo o yüzden molfix denemek iatiyorum
terazikadini Snglkargc_0107 eski molfix daha iyiydi bu yenisi rezalet resmen afedersiniz çiş kaka olmayan giysi kalmadı nefret ettim bitsin diye sürekli değişiyorum pişikte yaptı geçmiyor da almayın derim
Irmakmelegim terazikadini vallq kızım da bende molfix kullniyrm yeni şinjde aldım hiç sızdırma pişik yasamadim ıslaklığı göstergesi olmasada kayıp deil ztan tıs yapıp yapmadığını anlamak zor deil kendini belli ediyor şiskinlikle 26 aylık olmak üzereyiz 19 aylıktan beri kullniyrm
Cansu-95 Snglkargc_0107 16.ayımızdayız hiç pişik yapmadı diğer bezleri denedik onlarda pişik oldu ama molfix bence çok güzel bir bez çiş göstergesi de var 🕊️