BirAnneBirBebekkkKk Su meslek sahibi olma atanma seyi öyle bi içime oturdu ki düşünüp duruyorum uzluyorun oğlumla nasıl çalışsam diye bebekli çalışan annelerimiz var mı gunluk kac saat çalışıyorsunuz
egeninanns BirAnneBirBebekkkKk ben oğlum 11 aylıkken başladım günde 7 saat çalışıyordum . Tabi arada 26384 kez emzirme uyutma ağlama molasıyla
Prenses-annesiiiii BirAnneBirBebekkkKk bende yeni başladım kızım uyuduktan sonra şuan konu anlatm video izlyrm kensi bölümümdrn pek atama olmadığı için 2 üniversite olarak ta tıbbi sekreterliğe kayıt yaptm ikisini bi arada götürecem hayırlısı bakalım artık
Mavisiimm BirAnneBirBebekkkKk istedikten sonra her türlü çalışabilirsiniz bunu kendimden biliyorum asla çalışmamı istemeyen kocamdan gizli 9 aylık bebeğimle çalışıyorum eşim işe gidince çalışıyorum bebeğimi uyutup çalışıyorum uyanınca bölünüyor yemekti çamaşırdı derken çok yoruluyorum ama asla vazgeçmiyorum siz de vazgeçmeyin ve fırsat buldukça çalışın
AyCicegi BirAnneBirBebekkkKk ben atandım çok Şükür. Oğlum 14 aylıkken başladım çalışmaya sadece geceleri calisabiliyordum 4 5 saat gündüzde en fazla bir saat oda hergün değil devamlı ve istikrarlı çalışın planlı çalışın
BirAnneBirBebekkkKk egeninanns peki atandinzmi iyi çalışıyormussilunuz benim oğlum gunduz uyumuyor akşamda gec yapiyor maksimum 4 saat çalışabilirim
569767 egeninanns ne olark atandınız gk gy den mi atandınız bende maliye mezunuyum gk gyden caısayım dıyorum
BirAnneBirBebekkkKk Mavisiimm benimkide devlet olmadıkça calismami istemiyor o yüzden bu kadar yük hissediyorum kendimde ben çalışmayı çok istiyorum oglum 3 yasinda uyanıkken çalışamıyorum uyuduğunda da en fazla 4 saat nasıl olacak bilmiyorum krese gönderecektim dolmus
biricigiminannesi26 Mavisiimm canım ben de çok yoruluyorum siz nasıl dayanıyorsunuz ben daha çalışmaya başlayamadım
Mavisiimm BirAnneBirBebekkkKk benim eşim devlet özel farketmez hiç istemiyor ama ben bunca sene boşuna okumadım yüksek lisans yaptım doktora yapıyrm şuan ama çalışmamı istemiyor ama kavga ettiğimizde bu eve parayı kendinin getirdiğini ve onun ekmeğini yediğimi söylüyor o yüzden atanıp ona lim olduğumu göstermem lazım bilse ders çalıştığımı çok fena kavga ederiz o yüzden gizli çalışıyorum
Elifinannesii6 Mavisiimm hangi alanda doktora yapıyorsunuz bende doktora yapıyorum bir yandan da kpss ye çalışmaya başlamam lazım süreç çok yordu beni gerçekten
BirAnneBirBebekkkKk Mavisiimm maliye benimde ben kendi bolumumde değilde zabıt katılığı polislik gibi şeyler istiyorum
Mavisiimm Elifinannesii6 başlayın bir an önce uzun bi zaman var istersek başarabiliriz zaten türkçe matematik var alesten dolayı diğerlerimi de halledebilirz bence
sevdiyea Mavisiimm merhaba bende ziraat mühendisiyim kızım dokuz aylık yeni başladım çalışmaya. kendi bölümünüzden mi tercih vereceksiniz