Busranur05 Hanımlar bebişleriniz kaç aylıkken dönmeye başladı acaba. Dönmesi için neler,nasıl aktiviteler yaptırdınız🤗👼🏻
beybiliko Busranur05 sanırım 5. ayda başladı, bebeği yere koyup sağına soluna kart veya ilgi çekici ışıklı sesli oyuncaklar koymak bebeği teşvik ediyor
Lunaaaaa Busranur05 3,5 aylıkken döndü 4 aylıkken tam yüzüstü dönüp emekleme pozisyonu aldı, yanına pamuk paketi koymuştum ona döndü 😅
2020-2023 Busranur05 benim oğlumda 3,5 aylıkken dönmeye başladı şu an 4 aylık ama sadece dönüyor emekleme yok:)
Busranur05 beybiliko benim bebiş de 4 ay 10 günlük yatmaktan nefret ediyor sağolsun dönmek gibi bi çabası yok 😂 disko topu anca dikkatini çeker sanırım 😂
Deletedmom_62 beybiliko biz de aynı şekilde yapıyorduk 5. Ayında dönmüştü şuan 13 aylık bu sefer yürüsün diye bekliyoruz bakalım yürüyünce ne için bekleyeceğiz 😀
Busranur05 alpinannesi__ ahahha aynenn bizimkide yattığı yerden bağırıyor resmen beni alın diye aman enerji sarf eder yorulurr uyur maazallah 😂😂
alpinannesi__ Busranur05 evet evet aynısı valla yanına ne koyarsam koyalım bi bakış atıp önüne dönüyor ya da bekliyor ki eline vereyim 😂
Busranur05 ozah bebekler yeni birşeyler keşfettikçe sürekli onu denemek ister diyor uzmanlar. Kendini döndürüp yuvarlıyor demekki aman dikkat edin uyurken falan
Busranur05 Lunaaaaa 2020-2023 umarım erken yürürler ya yoksa kas yapıcaz git gide😂 benimki de yüz üstü bırakınca geri geri sürünüyodu sünnetini yaptırdım artık sürünemiyorda kıyamam 🤭
Busranur05 Lunaaaaa ben 4. Ayı doldu ertesi gün gidip yaptırdım dönmeye emeklemeye başlamadan çıksın istedim en azından kendine zarar vermez yada sürekli engellemek zorunda kalmam diye. Maşallah ilk gün ağladı baya huysuzlandı ama ertesi gün normale döndü 1 hafta oldu iyileşti sayılır çok şükür
muhammedim06 Lunaaaaa benim oğlumda 2aylık hemen sünnetini yaptırdım sağa sola donmeden hissetmeden 3.günüde dikisinin birisi dustu kucukken daha cabuk iglesiyor darısı sizinkine olsun insallah
aysenur_33 Lunaaaaa çok yanlış çok zorlanacaksınız 1 yaşında çocuk herleyin farkında doktorlar hemen yapılmasını öneriyor 4 erkek kardeşim var annem hepsini 40 ı çıktı yaptırdı hemen zaten emip emip uyuyor düz yatıyor çabuk iyileşiyor 1 yaş çok
ozah Busranur05 evet ya aklım çıkıyor artık nereye yatırsam bilemedim uyku için neresi güvenli bu aylarda..
Heyrenlydy Busranur05 3 aylıkken sırtüstündn yüzüstüne dönmeye başladı şuan 4 buçuk aylık hala aynı 😅😅
Lunaaaaa Busranur05 maşallah 🧿 bu arada 6-7 aya kadar döner zaten en geç herşeyi bi anda yapıyorlar insan şaşırıp kalıyor