sezer2022 Beybisibeybisi evet canım günde 1 - 2 kezde değiştiririm ama doğru dürüst yapışan bi günlük ped bulamadım
Beybisibeybisi sezer2022 doğru çok yapışmıyorlar kotex vr bim kullandım sonuç aynı hatta bim bi tık daha iyi denebilir. Ben normalde hiç günlük kullanmıyorum ya koku vs de olmuyor acaba ben mi farkında değilim
ballihumacik sezer2022 Sleepy organik çok güzel intim jelle yıkayıp takıyorum memnun kaldım ama her yerde yok aktüelden almıştım, tabi sürekli değiştiriyorum
Noname21 sezer2022 neden günlük ped kullanıyorsunuz regl olduğum da bile o pede tahammül edemiyorum ben
sezer2022 Noname21 aslında iyi yapışırsa ince rahatsız eden bişey değil, bence peçete pamuk koymak daha zor
sezer2022 Noname21 ben günlük ped takıyorum canım onu koyanlara sor,, uzaylı gibi niye niye diyip duruyorsun akıntı diye bişey duymadın mı hiç ??
Noname21 sezer2022 akıntım olunca iç çamasırını değiştirmeyi tercih ediyorum zaten akıntı varsa sorun vardır günlük ped koymak yerine
sezer2022 Noname21 sanane kardeşim ben günlük ped kullanmalı mıyım diye mi sordum?? O zaman regliyken pedde kullanmayalım! Ayrıca hiç bi sağlık sorunu olmasa bile yumurtlama dönemi kadınların akıntısı olur 🤦🏼♀️