AslanAnnesii12 Eslemmmmesra biofiz kullandım maalesef. Daha dün doktora gittim artık kullanmadığımı belirttim en uygun olanlar normal serumlar içeriği temiz sadece tuz ve steril su dedi. Normal serum ve şırınga aldım. En azından içim bir nebze rahat şuan.
cahillesohbetikestim Eslemmmmesra listeye baktım çok şükür bizim kullandıklarımız yok listede. Ama madem sakıncalı şeyler keşke en başından kontrolü sıkı tutsanız da insanlar mağdur olmasa.
tugcetin26 Eslemmmmesra sadece ismi yazanlar mı sıkıntılı yoksa bütün serum fizyolojikler mi . Ben pic rinoflux kullanıyordum ismi yok ama gene de attım korkuma
hilalkurt25 Aseliiimmm Bebeğim 5 aylık 1 aylıkken grip oldu serum fizyolojik önerdi doktor ama eczacıdan Allah razı olsun fiyatı pahalı diye bana normal serum ve şırınga verdi iyi ki de dinleyip almışım fiyatında asla değilim ne kadar olursa olsun verirdim ama bunda da varmış hayır demekki
minikavokadomm Eslemmmmesra merhabalar ben de 12 kutu weebaby kullndım her kutuda 10 flakon olandan. ve çok endişelenıyrum. cimere yazcm ne risk oldgu konusunda bilgi vermelerı için. siz kaç kutu kullanmışsınızdır
Dilara2626 Eczanelerde hala eve baby satışta ama anlamadım yaa dün baktım raflarında vardı yine toplatılmamış
LadyGirl Bruno baby kullanan var mı acaba ? Oda yasaklananalar arasında mi daha 3 gün önce aldım ben 😑
senas93 LadyGirl ben bebeğime bruno baby kullanıyorum listede yok o yüzden kullanmaya devam ediyorum 👍
tospikk1 Gifrer kullanmıştım bende doktor yazmıştı serum fizyolojik 20 flakon diye eczacı da onu vermişti marka yasaklanankarda yok ama içim tereddütlü yine
nmt41 Deletedmom_110 https://www.teis.org.tr/amp/ti%CC%87tck-piyasaya-arz%C4%B1-ve-kullan%C4%B1m%C4%B1-durdurulan-%C3%BCr%C3%BCnler
irmaks0 nmt41 optibebe yasaklananlar listesindeymiş, ben otri bebe aldım. Mustela ve otri bebe temiz içerikmiş diye aldım. Ama serum kullanmak gerekiyor galiba ya da tuzlu su evde.
Deletedmom_110 nmt41 sağol cnm brunoo yok şükür ne gibi zararı oluyor ki acaba ya birde bebeklere kullanılıyor iyice sasırdılar