Caglar60 2 aylık bebeğim balgamlı gibi katı kıvamlı çıkardı. Normal mi üşütmeden dolayı mı oluyor acaba 
Oli Caglar60 bu aylarda olur. Benimde oglumda ara ara olurdu. Fazla emince yada emer emmez yatirirsaniz olur sanirim
Nacikkk Caglar60 oy maşallah kurban olsunlar sana korkma annesi bizde de öyle ara ara olurdu ama bişey olmadı şükürler olsun
Egemeneslihan Caglar60 bizde 1.5 ayligiz bizdede oluyor nedenini bulamadik hala bazende sulu çıkarıyor
Caglar60 Egemeneslihan evet sulu ve çökelik olarakda çıkarıyor sürekli ama böyle katı kıvamlı ilk defa denk geldi bana
Caglar60 Biraz hoplattım o anda büyük adam gibi gagg etti çıkardı gözleri doldu korktum bir an bende 🫣 çok teşekkür ederim rahatladım baya
AselinAnnesiiiiiiiii Caglar60 Normal fazlasını çıkarmış ve bu şekilde kusması doyduğuna da işaret ekşimik çıkarmış der koca karılar mesela
Tu_Na Caglar60 istersen instadan ekleyip istediğin zaman istediğini sorabilirsin ben tek büyütüyorum anlıyorum sizinde öyleyse yardımcı olmak isterim isterseniz eğer
Caglar60 Tu_Na ya çıkarırken büyül adam gibi bogazdan çıkarınca ondanda şüphelendim açıkcası ama normal dedi herkes rahatladım şuan
agustosta Tu_Na ne zaman başladı acaba benim bebeğimde 27 günlükken başladı yoktu hiç kusması. Şuan 31 günlüğüz. Mide asiti sütü kestiği için böyleymiş diyor internet ama inşallah süt yarıyordur. Sanki kustuğundan beri azıcık zayıflamış gibi
Caglar60 Tu_Na evet bende tek büyütüyorum bide ilk çocuğum onun verdiği acemiliktr var. Alıyım kullanıcı adınızı ekliyim :)