Coynes
Benim bebeğimde prematüre 1 aylık, gerçek olarak 3 günlük sayılıyor. 2 hafta küvözde kaldı. Bizde de orda biberonla süt + mama verdiler. Eve çıkınca bende 3 saate bir süt sağıyordum, sütümün yetmediği zaman mama veriyorduk. Kilosu düşük olduğu için emzirirsen kilo kaybeder daha ememez dediler. Bende günde 5 dakikada olsa göğsüme alışsın diye orada tuttum hep. Çok şükür yavaş yavaş alıştı şuan emiyor ama çoğu zaman uyuyor. Ne yapsam uyandıramıyorum, pijamasını bile indiriyorum bi yandan emerken ama uyanmıyor, hafif rahatsız oluyor kendine geliyor biraz daha emiyor ama tamamen uyanmıyor. Sürekli doydu mu doymadı mı düşüncesiyle kafayı yedim artık. Geceleri 1 öğün mama veriyordum aç kalacak korkusuyla..
2 gündür de sizin dediğiniz gibi, göğsümde uyuyor tam yerine koyuyorum ağlayarak uyanıyor.
Bugün sabah 10’dan 2’ye kadar kucağımda durdu öyle, ne zaman yatağına koysam ağladı. Ne bir şey yiyebildim ne tuvalete gidebildim. Yüzüstü kucağımda uyudu hep, bende yatağına yüzüstü yatırıp yanlarını battaniye ile sıkıştırdım anne kucağı gibi sarsın diye, bakalım şimdi uyuyor.
Ama çok yoruldumm .
Kaderimiz aynıymış, bende gurbetteyim. Bir İhtiyacım olsa arayacak 1 tane bile akrabamız yok burada.
Şimdiye kadar annem yanımda kaldı, o da gitti artık mecburen.
Herkes geçiyor bu zorluklardan ama yaşarken nedense aşırı zor geliyor. Bir de yeniyiz daha, lohusalık falanda derkennn.. 😓