terazikadini Birberenannesi benimkide simit alayım tatlı alayım poğaça alayım diyor alma yemicem diyorum yok illa yicen diyor kocamı düşmanmı belli değil sjsjsjs
Birberenannesi Svartbabe ben de 11de yaptım kahvaltı sonra 3de bişeyler yedim bide kahve içtim o kadar birazdan yemek yersem yicem yemezsem kapattım kepenkleri 😄
Birberenannesi Arelmom33 ben 11de kahvaltı yaptım 3de hafif şeyler yedim. Akşam yemeği yemicem galiba yesem de çok hafif bişeyler yerim. Adet oldum bugün kasıklarım çok kötü ağrıyor leslie yapamıcam bu akşam. Sen baya ağır yapıyorsun canım maşallah dayanıyorsun ya
Arelmom33 Birberenannesi ama akşam acisi çıkıyor 🤣🤣nohut yemegi pilav yedim birer tabak iyi gitti cunku gun boyu ekmek hic yemedim pilav yedim Akşam dahada yataktayim hicbirsey yemedim elimden geldikce gun gec başlıyorum
Svartbabe Ben ilk başta saatlere alışmak için başladım zaten şuan tam diyet gibi beslenmiyorum yavaş yavaş onu da yapicam
Birberenannesi Svartbabe kesinlikle ben de öyle çünkü gece çok abur cubur yiyordum ben önce onu kesmem lazım
Tubasahra Birberenannesi Yapamıyorum ki o varken :) Sofra dayanılmaz benim için sofra kuruldumu illa yicem.😁Yine dikkat ediyorum da araliklo oruç yok yani bakalim sonuç ne olur.
pitircik2019 MeryemHuseyinli Instagram da 21gunsekersiz diyet diye kullanıcı var onun sayfasını inceleyin. Yapması çok da kolay ama sonucunda güzel kilo veriyorsunuz ☺️
Birberenannesi Svartbabe pazartesi tartılıcam ya pek dikkat de etmedim zaten abur cubur şeker dışında o yüzden pek ümitli değilim hfghj. Senin nasıl vermiş misin?
Svartbabe Birberenannesi 1 kg vermişim bence iyi ama hastaydimda bir yandan oda etkilemiştir. Ama kesinlikle sende vermissindir çok fark ediyor abur cuburu kesmenin belirli saatten sonra birsey yememek bak görürsün
Birberenannesi Svartbabe inşallah vermişimdir ya ben de adet oldum leslie yapamıyorum kasıklarım ağrıyor 😥çoookkk kilo vermem lazım benim yaa
Svartbabe Pazartesi 60i gorursem çok sevinirim valla keisnljkle böyle devam ederim uzun süre birde spor da yapicam artık