Arelmom33 Birberenannesi bugün oruçluyum akşamadan sebzeli mercimek çorbası yapacam yanina bilemedim tavuk falan Kizartirm salata zaten sahurda yoğurt pulbiber nana salatalık yedim 2 bardak su uyudum öyle 6 saatim kaldi benimde hayırlısıyla gecer simdi bebegimi uyutup ütü yapacam sonra yasin okucm zaman gecer inşallah emziriyorum bide başım ağırdı acliktan boğazım kup kuru😅😂
Birberenannesi Arelmom33 maşallah sana canım Allah kabul etsin orucunu. Ben 12 de tost yedim şimdi de bi Mısır közde 6 gibi de biraz yemek yiyip kapatıcam inşallah.
Benimm-4 Benim bi Whatsapta Zayılama grupum vardı orda kızlarla birbirimizi çok motive ediyorduk toplamda 15 kiloya yakın verdim ,ama son zamanlarda artık kimse yapmıyor onu için herhangi bir grup falan kurulursa katılmak isterim 😁
Svartbabe Kızlar kimse yazmamış bugün nasıl gidiyor ben 12e doğru kahvaltı yaptım daha da birşey yemedim. Ama kahvaltı da çok dikkat ettiğim söylenemez adet olduğum için çikolata ihtiyacım var ve malesef kahvaltılık çikolata yiyorum şimdilik
Benimm-4 Birberenannesi biz kızlara burdan tanışp kurmuştuk çok iyi gidiyordu herkes çokta iyi kilo verdi, tabi bir yıl oldu neredeyse ,ben uzun süre ara verdim tekrar biraz aldım ,şimdi yine motivasyon lazım , olursa çok iyi olur
Temmuz5_ Bende başlayayım bari sizinle beraber çünkü doğum kiloma dönmek için bi 12 kilo vermem lazım 😔 Şimdi tam olarak ne yapıyoruz hanımlar Birde ekimin 15 inde Mevlüt yapacağım kızıma ne o yüzden hemen vermekte istiyorum… Aşırı abur cubur düşkünüyüm bırakmak istiyorum 🥲
Birberenannesi Kızlar WhatsApp grubu kuralım o zaman katılmak isteyen özelden mesaj atsın bana açalım grup madem 🌸