Svartbabe Ben kahvaltıdan beri hiç birşey yemedim daha uyudum kızımla hasta olduğum için canım çikolata istiyor ama tutucam kendimi
Haticegndx Birberenannesi sabah kahvaltıda misafirim vardı biraz Menemen patates yedim öğlen bişey yemedim az şekerli soğuk kahve akşam yeşil mercimekle kapattım Gece çok aburcubur yiyorum bakalım dayanacağım inşallah
Svartbabe Akşam haşlanmış icli köfte birazcıkta makarna yedim öyle aşırı fazla yemedim. Saat 18:40ta bitirdim günü ben inşallah daha birsey yemeyecegim
Birberenannesi Svartbabe ben de 7de çiğköfte yedim kapattım kepenkleri. Şimdi kızımı da uyuttum şimdi eşimle film izlicem 10da leslie yapıcam duş alıp yatıcam bayılmazsam 😄
Svartbabe Arelmom33 ben tutamıyorum adet oldum Allah kabul etsin. Ama önerilen yarın yiyip içip yedirmek insanlara ikram etmek daha güzelmiş bir sevinç gösterisi olarak
Boncuk-anne Başladınızz mı :) postu takibe alıyorum bende başladım ama yazmayı akıl edemedim şimdi aklıma geldi en son 6da katı cacık ve fırında patates yedim sabah 10a kadar su çay 😂
terazikadini Birberenannesi e ben aralıklı oruç yapıyormuşum bildiğin ama niye kilo veremiyorum yaa doğumdan önce çok hızlı kilo verip alabiliyordum şimdi tık yok günlerdir öğlen 12 1 gibi kahvaltı yapıyorum ekmeğide çok az tüketiyorum akşam yemeğide en geç 9 a kadar yemiş oluyorum nasıl veremiyorum kii
Birberenannesi Svartbabe aman hepsi zor ya zamanla alışcaz işe yarasın da başka bişey istemiyorum ben artık
Svartbabe Birberenannesi alışılıyor her şekilde .. böyle birileri destek olunca beraber yapılınca insan söz verdim diye kendini tutuyor 😅 ilk gün başarılı geçiyor