2prensannesi03 Kızlar dayımın oğlu evleniyo tesettürlüyüm bu takım nasıl sizce üzerine de güzel bir eşarpla biraz kiloluyum kilolarımida kapatır gibi geldi bana sizce 🥰
Zeynepp054 2prensannesi03 Bence güzel canım güzel bir eşarp yada şal topuklu çanta makyaj tamamlarsın ☺️
tekbasimabakiyorum 2prensannesi03 ben tesettür giyimde hiç anlamam ama harika bence kendime de alır giyerdim
Beyninizikullanmakucretsizdir 2prensannesi03 uçlarındaki renkten güzel bir eşarp taktınız mı mükemmel olur 😍
sezer2022 2prensannesi03 takım çok hoş ama kiloluysan bel çevresindeki kemeri takma salaş daha iyi olur
2prensannesi03 Zeynepp054 Teşekkür ederim canım benimde içim buna baya sindi 🙈😍 Bunu alayım en iyisi ben 😁🥰
2prensannesi03 Asktanolur Teşekkür ederim canım dimi daha düğünlük duruyo inşallah alıyım bunu ben 😍🥰
2prensannesi03 tekbasimabakiyorum yaaa Cook sevindim beğenilmesine canım çok teşekkür ederim 🥰 inşallah alicam 😍
2prensannesi03 sezer2022 evet canım takmicam onu çünkü kilomu örtmesi lazım 🙈😁 çok aşırı kilom belli olmuyo etim aşırı sıkı o yüzden ama yine de bel kemerini takınca kilolu gösterir 🥰 Teşekkür ederim canım 🥰
2prensannesi03 Zumra_Fatma Öyle mi dersin canım himmm🤔 Kız yaşım 25 ruhum 50 🤣🤣🤣 ikisinin ortası iyi olur 😂😂
Zumra_Fatma 2prensannesi03 sade şik ama rengi guzel degil ya bence baska bisi dusunun daha 25 siniz kalsin bence
Beyninizikullanmakucretsizdir 2prensannesi03 kilom var demişsiniz zayıfım deseydiniz tavsiye etmezdim ama bende o yollardan geçtiğim için sizi çok iyi anlıyorum 😖
2prensannesi03 Beyninizikullanmakucretsizdir Öyle canım kilom var valla yok değil ama şöyle bir avantajim var tek bir yerden almıyorum heryerim orantılı aliyo öyle olunca da aşırı bi kilolu durmuyorum bu kıyafetinde üzerimde güzel duracağını düşündüm 🥰 Tekrardan teşekkür ediyorum 🤗
Gokturk_ 2prensannesi03 açık olmama rağmen çok beğendim ama bel kemerini takmayın .Daha efil efil durur çok şık olur.Altına bilekleri taşlı topuklu çok şık durur ince topuk ama ☺️❤️
2prensannesi03 Gokturk_ Ay çok teşekkür ederim canım benim 🤗 Aynen canım bel kemerini takmicam yoksa kilolu gösterir 🙈 Diğer önerilerinde çok güzel canım 🥰