TheMomm Internet üzerinden güvenilir, hakiki gerçek bal satan bi yer var mı kızlar ? Veya önerebileceğiniz bi marka ?
Bugleminannesi28 TheMomm a 101 in balını çok seviyorum indirimde geliyordu sadece adını unuttum ama çünkü kızım doğduğundan beri kaynanam bal gönderiyor
sadeturkvatandasi TheMomm eğriçayır alıyorum hep, güvenilir bi marka biraz pahalı ama balda çok hile olduğu için mecbur alıyorum kızım çok seviyor
Esinlendik TheMomm Kayınvalidem Rize’den getirtiyor. Kendisi oralı zaten. Bulunduğunuz şehirde satan kişiler falan yok mu?
TheMomm Bugleminannesi28 Onlar pek güvenilir gelmiyor bana bizde esimin bi arkadaşından alıyorduk kalmamış suan elinde gelene kadar en azından internetten alayım dedim
TheMomm sadeturkvatandasi Benimde oğlum çok seviyor o yüzden güzel güvenilir bir marka almak istiyorum dediğiniz markaya bi bakayım teşekkür ederim 🌺
TheMomm Esinlendik Varda onlardan bi kac elden alıp oyle geliyor tam olarak güvenemiyorum aldığımız biri vardı onunda suan kalmamış elinde
Noname21 TheMomm balparmak kaliteli işini iyi ve temiz yapan bir yer Biz ordan aşıyoruz zaten karekodu okutunca ne koşullarda yapıldığını görüyorsun
Asktanolur TheMomm biz eşimin arkadaşının arıları var onlardan almıştık İnternet biraz araştırma istiyor inşallah güvenilir bulursunuz
_YanakReisinAnnesii TheMomm balparmak 1000 metre rakım yazan balı kullanıyorum oğluma biz tüketmiyoruz 😂
Noname21 TheMomm karakovan balı güvenilir internet satışı varmı bilemiyorum ama biz hep ordan sipariş veriyoruz bal konusunda biz de hassasız