tcmedine [bilinmeyen] pekmez deneyebilirsiniz vanilya şurubu olabilir farklı bir tarz belki fayda eder.
Elif2019 aysqul alarjiyi ne kadar zamanda attınız acaba 1ay olacak bizimde diyet yapıyorum sütüm aksamları azalmaya basladı mama vermek istemiyorum bi kere denedim kustu içmedi
Kiwi Elif2019 bende iki aydır diyetteyim sütüm akşamları azaldı alerji mamasınıda hiç bi şekilde kabul etmiyor ağlama krizi sonrası uykuya dalar olduk
Elif2019 Kiwi ya sormayın az önce iyice uyku moduna girince verdim mamayı icti gece uykuda falan icebilir sizinkide
Elif2019 aysqul ya ne güzel benimki suan 3bucuk aylık nasıl atlattınız o kadar cabuk 1aydır var bizimde
aysqul Elif2019 BiŞmki çok yüksek değildi zaten hemen atlatır dedi doktor atlattı şimdi de yumurta alerjisi çıktı veremiyorum yumurta ve yumurtalı yiyecekler 😕
Elif2019 aysqul insallah onuda atlatır ya yumurtayı verince nasıl bi tepki veriyo vücudu ben diyetimi bozucam bu aralar yumurtayla ama korkuyorum
aysqul Elif2019 inşallah atlatır canım saol vücudu kızarıyor ve kusuyor on dk sonra geçiyor ama yediğinide kusuyor o yüzden vermiyorum
Elif2019 aysqul ben gecen ceyrek yumurta sarısı yedim kusma kızarıklık herhangi bise olmadı sadece bi kere kakası yesil gibi oldu sonra düzeldi bu alarjisi oldugunu gösterirmi bizde ciltte kızarıklık falan olmadı hic o yüzden nasıl tepki verecek bilmiyorum
aysqul Elif2019 kaka yeşilliği genelde üşüdügğnde yada kan ilacından dolayı olduğunu biliyorum canım ozaman yoktur alerjisi