prensesininannesi5838 Kızlar mrb bebeğinizi hala 2 saatte bi uyandırıp mi bekliyorsunuz yoksa kendinin uyanmasını mi
ayezhan prensesininannesi5838 bazen kendinin uyanmasını bekliyorum ozlelikle geceleri gün içinde de kendin teklif ediyorum ama emmiyor zorla veriyorum gazdna sebep
Bsrkrk prensesininannesi5838 ben artik saat tutmuyorum gunduzleri hal ve hareketlerine gore aciktigini anliyorum. Gece de uyanmasini bekliyorum ozellikle ilk gece uykusunu 4 saat kesintisiz uyumasini sagliyorum
edafmo prensesininannesi5838 40ina kadar uyandırdım. Sonrasında doktor tavsiyesiyle i uyandikca emzirdim zaten Max 3 saate uyanıyordu kendisi
nurdann1 prensesininannesi5838 benim bebeğim uyumuyor 😂 gazlı bir bebek olduğu için sürekli uyanık 😥 çok yoruyor beni 😭 kendisi uyanıyor aç olduğu zaman apartmanı inletiyoruz. Deliksiz uyuduğu zamanlarda oluyor o zaman mama veriyorum uyandırmadan. Gece mutlaka uyandığı için meme veriyorum arkadaşların dediği gibi 15 dk sonra mama veriyorum
prensesininannesi5838 boranenis ay gerçekten bebegm kendi uyanıyo ama bazen 2 saatten fazla uyuyabiliyor biz uyandiriyoruz mutlaka o yüzden hala 2 saatte beslenmeli mi yoksa kendi düzeni olmalı mı diye
prensesininannesi5838 ayezhan yok valla benimki gündüzleri de geceleri de kendi uyanıyor ama bazen 2 saatten fazla uyumak istiyo bende uyandırıyorum aceba yanlış mı yapıyorum illa beslenmesi mi lazım 2 saatte bir diye
prensesininannesi5838 Bsrkrk aynen bacım bende anlıyorum ne yapiyim saat kurmayım mi ozmn ben bide meme artı mama veriyorum memeden 15 dakika sonra mama veriyorum
Bsrkrk prensesininannesi5838 ben de oyle once meme sonra mama veriyorum. Bizimkinin kilosu iyi oldugu icin alarma gerek yok demisti doktorumuz seninki de oyleyse sen de oyle yapabilirsin bence
prensesininannesi5838 nurdann1 aynen bende aynı şekil benimkide kolik bebek gazlı bebek valla hiç mi hiç çekilecek gibi değiller vicol gaz damlası var canım daha dün aldım inanılacak gibi değil aşırı güzel damla
nurdann1 prensesininannesi5838 yaa gerçekten mi yazdım kenara bu değiştirdiğim 3.damla olacak. Metlis denedim fayda etmedi. Sab simplex denedim o da etkili olmadı şimdi biogaia damlaya başladım bugün. Bugün doktor söyledi bakalım faydasını görürüz inşallah. Az buz da değil damlalar çok pahalı 😢
Sokoley prensesininannesi5838 Ben hiç uyandırmıyorum gündüzleri 3 saatte gece de 3 bucuk 4 saatte kendi uyanıyor zaten daha da uzarsa uyandırırım mama kadar uyku da önemli onlara
prensesininannesi5838 nurdann1 yok aşkım ben o kadar damla sldim bunun kadar etkili bir damla görmedim afedersin zaril zaril ossuruyo kuzum çok rahatladi