melikecaparli nurannuran bizde gaz sorunu olduğu için bende değiştirdim, bebelac gold ile aptamil kullanıyordum
melikecaparli Kvsr07 evet bazen benim oğlumada 180 yetiyor bazen ise mızıklıyo hala istiyor neyse birde öyle deniyeyim, peki 120 cc ye kaç kaşık koyuyordunuz ? Ben 3 koyuyorum bide ishal sürekli bu mamaya geçtik geçeli yani 😞sizdede oldu mu
Kvsr07 melikecaparli evet 3 olcek koyuyorsunuz. Bizde ishal yok olmadi ama her bebek aynı değil kızkardeşim de kullandığı zaman bebegin kakası yeşil olmuştu sonra sma ya geçtiler normale döndü. Belki sizin oğlunuza da yaramamış olabilir.
melikecaparli ayseozbek kilosu öyle ama kendisi hiç öyle değil gören 9 kilo dediğimde şaşırıyor yani ondan toplu bir bebek değil dedim bende☺️
ayseozbek melikecaparli kilosunu göstermiyor o zaman minnoş benim kızım 6 kilo 60 cm ölculmustu 1 ay önce, kızıma göre kilolu ve azıcık boy farkı olunca tombs bi bebek geldi gözümün önünde
melikecaparli Guldas teşekkürler , gaz için başka ne kullanabilirim peki? İçinde yağ ırt zırt olmayan mama öneriniz var mı
melikecaparli nimetgungor yaramadığının farkındayım ama bir çok mama denedim gaz sorunumuz var, bu da gazımıza iyi geldi ama hem doymuyor hemde ishal yapıyor acaba 180 cc ye 3 kaşık az mı geliyor kullanan annelerden yorum almak için bu postu açtım her önüne gelen eleştiri yapıp akıl versin diye değil zaten
melikecaparli ayseozbek 120 cc ye değil 180 cc ye 3 ölçek koyuyorum zaten, yazımı yukarda tekrar okursanız eğer, 8 cm az bir boy farkımı bence değil
Kvsr07 melikecaparli ilk 3 ayda çok sık mama değişikliği önermiyor drlar. Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama Iyice araştırıp ona göre başlayın derim nacizane fikrim.
Begumke Aybuke smilacin icinde ki olcek 60 cclik yani anne dogru veriyor. Ama siz bilmediginiz icin yalnis yonlendiriyorsunuz
Aybuke melikecaparli 30 CC 1 ölçek 60 CC 2 ölçek 90 CC 3 ölçek 120 CC 4 ölçek mamaya denk gelir mamaların üzerinde hep öyle yazıyor sizde bir araştırın isterseniz
ayseozbek Aybuke her mamanın ölçümü farklı mesela sma da 1 ölçek 90 cc , ama similac da 1 ölçek 60 cc. Lütfen yanlış bilgilendirmeyin
Begumke melikecaparli smilac ozellikle amerikada en cok kullanilan mama ve bence en iyisi mamalardan cunku icinde seker yok anne sutune en yakin mama bende smilac kullaiyorum 200 cc vermelisin bence