minnosvetontis mingos brnde gecen urun satcaktim bayadir kullanmiyordum degismismi amlamadim vazgectim 3 sene once flan baya alirdim da satardim da komisyon cogalmis sanki birde 250 tl uzeri saticiya ait kargo parasi ee ben ne anladim sattim urunden gider durumu olmayan birine veririm dedim vazgectim onceden aliciya yansiyordu kargo. Satici kwrgo bedava yaparsa orasi ayri mesele.. urunlerin boyutuna gore kargo ucreti degisiyor vs aman bole degildi bu onceden ugrasamam dedjm satmadim 😄😄
melekortac @mingos 100den fazla satış yaptım, 30-40 kez alım yaptım. Aynı zamanda gardrops uygulamasındanda çok satış yapıp aldım. İkiside güvenilir, bi sıkıntı yaşarsanız zaten dolap destek ekibi yardımcı oluyor ve mağdur etmiyor
_YanakReisinAnnesii melekortac gardrops uygulamasında da ilk satış ta 1 defaya mahsus ikamet barkod zımbırtısı olayı var mı acaba? Geçen bu yüzden dolaptan yaptığım satışı iptal etmek zorunda kaldım 😬
Storymoon mingos ben bisiklet sattım kargosu 1400 tl çıktı ordan iptal ettim nakliye aracıyla yolladım kargo fiyatları çok arttı ben cok sık kullanıyorum ama evet ürün büyükse sıkıntı olur
Misbebegim mingos dolap hesabınıza iban numarası yazıyorsunuz satış yapınca ve gönderdikten sonra alan kişiye ulaşınca ürün o onaylıyor sizinde paranız yatıyor hesabınıza ister dolapta kullanın ister bankadan cekin paranızı teklife gelince eğer teklif ettiği fiyat size uygunsa kabul edin az paraya satılmasın diyorsanız iptal edin .dolap güvenli ben yıllardır alim satim yapıyorum bi sorun yaşamadım .sadece bir kere gönderdiğim ürünü kargoda kaybettiler onunda parasını ödediler bana 1 ay sonra.
Sebusebu Misbebegim benim de geçen gönderdiğim kargo kayboldu. Trendyolexpress kaybetti. Mail attım dolaba tazmin sürecinde dendi. Bunun parasını ödeyecekler sanırım ama benim satış yaptıgım fiyatı verecekler değil mi?
Sebusebu mingos Büyük ürün satma. Ana kucağı koydum geçen ilana 300 yazdım. Biri teklif vermiş 250 tamam dedim hayır olsun. Kocaman bişey. Neyse ürün büyük oldugu icin +100 tl kargo cıktı. Üstüne bir de dolap komisyon alıyor her üründen Cebime kalcak 60 lira gibi biseydi. İptal ettm satmadım
mingos Sebusebu bende zaten kargo yüzünden çok istekli değilim . elden teslim yapma imkanı var mı dolapta ya da başka bir platformda?
alp3413 Sebusebu Canım iki kez ürünümu kaybettiler 6 ay geçti geri odemediler ve birçok kişi bunu yaşıyor oyaliyorlar toplanıp dava açmalıyız bence
Misbebegim Sebusebu evet satmissiniz gibi parasını size idae ediyorlar ama çok uzun sürüyor ödeme 1 ayı buluyor
Mikayla mingos dolapra büyük kargo olayına güncelleme geldi onceden o şekilde değildi ana kucağı kanguru almıştım kocaman kutu para cok ödemedim kargoya. Geçen hafta doona bebek arabasımı sattım kargoya 900 istedi iptal ettim bende gardropstan sattım alam arkadata kargoyı karşıladı
mingos Mikayla bende zaten kargo yüzünden çok istekli değilim . elden teslim yapma imkanı var mı dolapta ya da başka bir platformda?
mingos Mikayla Sebusebu arkadaşlar dolap uygulamasından elden teslim almak istiyorlar nasıl olacak bu? ben nerden iletişim kurucam alıcılarla?
Sebusebu mingos ben bi kere pırlanta satmıştım. Havale yaptılar ben de gidip normal kargo yaptım. Dolap üzerinden tel. Almıştık birbirimizin öyle yapmıştık. Onun dısında letgo da koltuk satmıştım. İlana koydum aradılar geldiler eve aldılar parayı direk elime verdiler. Anca böyle olur.
Dfncgdm2022 Cocukgelisimcimomy eger kargo orta boysa ve sız kucuk kargon tercıh edersenız sızden kesılır kargo ucretı yanlıs bılmıyorsam oyleydı
Cocukgelisimcimomy Dfncgdm2022 kıyafetler tek parça zaten küçük boyla arada çok fark yok sıkı katliyorum sorun olmuyor
melekortac @_YanakReisinAnnesii ikamet barkod dediğiniz şey ne pek anlamadım ama iki uygulamada aynı. Satış yaparken veya alım yaparken haliyle uygulamaya ikamet adresinizi numaranızı vs kaydetmeniz gerekiyo. Ama barkod olarak neyden bahsettiniz anlamadım🙈
Bir-prens-annesiii mingos ben bebek arabası sattım kargo ücreti de çok kesti dolap uygulaması da çok kesinti yaptı sahibinden puset sattım kargoyu alıcı ödedi nerdeyse aldığım fiyata sattım poşete hiç oğlumu koymamıştım
Bir-prens-annesiii mingos aynen öyle ben yeni bebek arabası almıştım öncekini koyacak yerim yoktu öyle artık ne kadara giderse gözüyle baktım eğer koyacak yerim olsaydı sahibindenden satardım