Adeninannesi1906 Kızım 3 ayı yeni bitti 40 ı çıkınca direk adet döngüm başladı bu ay 5 gün gecikti tekrar mı hamileyim yaşayan var mı ?
mesepalamudu16 Adeninannesi1906 bı test alıp bakma şansınız varsa evde bakın mutlaka çıkar zaten varsa
Zeliff Adeninannesi1906 korunmuyorsanız tabiki ihtimal var hamile olabilirsiniz. Hiç regl döngüsü başlamadan hamile kalanlar var
Adeninannesi1906 SevimliHayaletCasper Aslında dikkat etmiştim ama insan şüpheye düşüyor yani bi iki kere kaçmış da olabilir sadece bi iki damla geldi devamı yok
SevimliHayaletCasper Adeninannesi1906 o zaman hamile olabilirsiniz. Eğer istemiyorsaniz korunmanız gerekiyor 🩷
mematiii Adeninannesi1906 vallaha süt korumuyor ama şimdi uzun bir süre reglide olmadınız vücudunuz tam dengeye gelmemişte olabilir biraz daha bekleyin sonrasında belirti olursa test yaparsızınuz
Adeninannesi1906 SevimliHayaletCasper kızım kolik bir bebek zorluyor biraz ama olduysada başım üstünde yerim var Rabbim gücünü verir İnşAllah ❤️
mematiii Adeninannesi1906 ahaha bende vallaha 3 aylık bebeğim tık yok annemde 1 sene sonra olmuştum dedi adet ona çekersem hep tereddütte kalıcam 😂
Adeninannesi1906 mematiii bence en iyisi öyle çünkü ilk bebegin toparlanması lazım kızıma zarar verir diye hap kullanmak istemiyorum ama hamilr kaldıysamda yapcak bişey yok 😂
mematiii Adeninannesi1906 kısmet ya 😂haplada sakıncalı hapsızda araftayız haber verirsin artık sonucu😁
Adeninannesi1906 Zeliff genel de bu konular hakkında fazla konuşmam ama burda herkes birbirinden tecrübeli oldupu için söylenenleri dikkate alıyorum ne bilim anacım ilk defa anne oldum birden pat diye olmaz diye düşündüm 😂😂
Adeninannesi1906 Zeliff kızımda çok agrım vardı yerleşme agrısı çok yaşadım normal bir şekilde doktora gittim kanda çıktı 15 20 günlük felan dı betası çok düşüktü şuan sadece bi iki damla kan geldi ve aşırı yüzüm solgun