Ecrininannes Bugün bir post gördüm kocasına büyü yapmışlar falan demiş sence büyü gerçekten varmıdır yani inanyomusunuz
eymenin_annesi34 Ecrininannes tabi ki var Allah öyle insanlardan da öyle şeylerden de korusun hepimizi 🤲🏻
1bebi1anni Ecrininannes canım benim bazıları ne derse desin Kur’an’a iman ediyorsan büyüye inanmak zorundasın. Bakara suresinde anlatılır. Ayetle yani Allah’ın sözüyle sabittir. Yapmak yasaktır, haramdır, yapan lanetlenmiştir ama büyü vardır.
bubanolulus Ecrininannes bazılarını napcaksin. Biraz dinimizi oki araştır başkalarının dediklerine hemen inanmazsin o zaman
Dondurmalikahve Ecrininannes Kur’an’ı Kerim’de yazıyor meallarden tefsirlerden araştırma yapın büyü vardır
Dondurmalikahve calikusuu Orasını Allah bilir çünkü Allah istemedikçe hiçbir şey kimseye zarar vermez gelende bir şekilde imtihan oluyor. Şu da var tabi her şeyi büyüye bağlayamayiz
Zeliff calikusuu birçok şekilde etkileyebilir. Bir tanıdığımza karısı tarafından yapıldı ve sapasağlam adam delirip kendini astı
ceriio Ecrininannes büyü var tabiki. Bahsettiğin postu bilmiyorum ama herşeyi büyüye bağlıyorlar buna karşıyım.
bibibibiskrem Ecrininannes ben büyüye inanıyorum kurandada geciyo zaten . Çocuklarınıza büyü yapılmasından korkuyosaniz kulağına isim okunurken kimsenin bilmediği bı isim daha okuyun ama o ismi kimse bilmesin ilerde buyu yapmak isterlerse ismini tam bilmedikleri için büyü yapamazlar . Oğlumun normalde iki ismi var ama ben üç isim okuttum kulağına üç kişi dışında kimse bilmiyo o ismini
Maran-21 bibibibiskrem 3 kişinin bilmesi mi gerekiyor ya yoksa sadece söylemek isteyip söylediğiniz kişiler mi onlar
Anisa021121 Ecrininannes var benim kuzenime yapıldı kendini intihar etme aşamasına kadar geldi ailesi gezdirmedigi yer kaldı sonunda bozuldu eşinin ailesi yapmıştı ona