Rec Benimde bebeğim 26 günlük.36 cm kafa doğdu 4115 kilo 53 cm doğdu.18 günlükken kilosu 4800 baş çevresi 38.5 cm ölçüldü.Bisey demediler.Bende kafamı çok takmıştım
kubraselcuk Rec annelik işte illa takıyorsun 1 aylıkken kaç cmdi bilmiyorum ama umarım genetik bir durumdur sadece
Poyraz-44 Benim oğlumuda 2 ay 10 günlük doğduğunda 35 santimdi şimdi 42 santim olmuş doktoru kafasının USG cektirmemizi söyledi sıra aldık bekliyoruz rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
kubraselcuk Poyraz-44 bizim 37 cm di ondan mı bir şey demediler acaba? Siz bebeğinizin kafasında anormal bir farklılık büyüklük fark ettiniz mi
kubraselcuk _YanakReisinAnnesii haklısınız ama küçük bir ilde yaşıyoruz pek seçenek de yok en iyisi bir daha ki kontrolde sorayım doktoruma
kubraselcuk Poyraz-44 benim oğlumunda biraz sivri kafası hatta doğduğunda daha sivriydi biraz düzeldi. Ne zaman ultrason çekilecek bize de haber verin durumdan inşallah hiçbir sorun çıkmaz
Cocukgelisimcimomy Poyraz-44 kafasını ya sağda ya sola yaslayıp yatiyorsa arka çıkıntılı oluyor çok normal benim poyrazim da kafa arkası çıkıntılı ve koca kafalı (4 aylık oldu poyraz ve kafası 45 cm oldu )
Asilmom_ kubraselcuk benım oğlum 5 buçuk aylık 45 cm çıktı doktor 15 gün sonra yine gel daha çok büyürse beyın cerrahına götürürsün ama bir sorun olacağını sanmıyorum dedi ben de bir devlete götürücem
Cocukgelisimcimomy kubraselcuk benim oglanda koca kafalı ama sorun değil çoğu zaman geneltik oluyor korkacak hiç bir şey yok
kubraselcuk Cocukgelisimcimomy ya inşallah öyledir doktorumda sağlık ocağında ebemizde bir şey demedi ama ben burda okudukça kafada kurdumda kurdum
Cocukgelisimcimomy kubraselcuk hidrosefali şüphesi de direk çocuk doktoruna yönlendiriyor hastane sizi ve orda takip vs yapılır ayrıca hidrosefalide her ay aşırı büyüme söz konusu bebekte o hastalık olduğunu hiç sanmıyorum
sb- kubraselcuk benim oğlum 34 doğdu 2 aylıkken 40 çıkmış bir sorunu da yok 2ayda 6cm büyümüş, 20 aylık şimdi
Cocukgelisimcimomy kubraselcuk anne olunca evham oluyor ama dedim gibi benim oğlanın da baş çevresi aşağı yukarı öyleydi çocuk doktoruna götürdüm ne olur ne olmaz diye hafif kızarak kafası nirmaaal dedi 😂 teşekkür ede ede ciktim odadan 😂😂
8162648 kubraselcuk merak etme yapısı böyledir vücuduna oranla kafası normalse hiç endişelenme. Genetik olabilir . Bizimki de hep koca kafalı olacak derdi doktoru. Ama hiçbi sorunu yok bin şükür .