emine5668 Lohusa doneminiz nasil gecti benimki degisik geciyo😭 aksamlari duygusallik geliyo, pisman gibiyim degil gibiyim de , yapamicam endisesi korkusu var agladiginda ne istedigini anlamiyorum 🥲
Dilekkkk19 emine5668 çok kötü degildi ama iyi hic degildi sıkıntılıydi kaynanamı boğacaktim yani o derece
tugcecet emine5668 Bende öyleyim o kadar kötü hissediyorum ki önceki rahatlığımı arıyorum zaman geçsin ve bir an önce büyüsün istiyorum
Gnsdrn emine5668 duygusallık yasamadım . Ne uzuldum ne ağladım. Zor ama cok da guzel gectı. İyi ki doğurmuşum. Hep sukrettım
Gelecegimsin emine5668 Ayy canım seni öyle iyi anlıyorum ki benmde oglum dogdugunda okadar kötüydüm ki kaynanamla oturuyordum birde onun surat asıklıgı cok bilmişligi bana kriz gelmişti hastanelik oldum 2 yıl ilaç kullanmak zorunda kaldım sakın sen öyle yapma bende diyordum şu cocuk bi büyüseydi hayatım eskisi gibi olmayacak ne güzel geziyordm artık bu cocuk sırtımda yük gibi hissindeydim bi mutlu olurdum 2 dkk sonra aglardım eskisi gibi film izleyemem gezemem diyordum simdi oglum 4 yasına gircek dönüp bakıyoru. Ve o güzel günleri kötü geçirdigim için aglıyorum keşke diyorm oglum minicik kalsaydı daha kolaydı ve cokkkk güzeldiiii suan açıktıgını susadıgını agrıyan yerini söylüyor fakat baska sorunları var siniri inadı agıtları istedigi olsun diye zorluyor bagırıyor bizlere vuruyor falan filan kardeş istiyor mesela ben diyordum bu büyüsün birdaha cocuk istemem diye ama simdi bebek görünce gözlerim doluyo birtane daha olsun istiyorm ama lohusalık cok büyük bosluk sen bebegini birilerine 1-2 saat te olsa emanet et ve kendine zaman ayır bu cok iyi gelcek bazen onuda giydir süsle gezdir alısveriş yap cok iyi gelir gibi gibi
Dilekkkk19 emine5668 aynen oyle çok duygusal bir dönemdesin herkes ne dese batiyo zaten insanda düşüncesiz olunca
emine5668 Gnsdrn cocugunuz nasildi peki uyku duzeni emmesi felan ya ben emziriyorum ama doymuyo mama vermem gerekio yanina
Gnsdrn emine5668 ilk haft sarılık cok yuksektı. 3 aya kadar cok gaz sıkıntısı yasadık. Ondan aglıyordu cok.
emine5668 Gelecegimsin gercekten soylediklerinden motive mi olsam depresyona mi girsem bilemedim buyuyunce daha mi kotu oluyo diyosun😭
Woman35 emine5668 ay Allah seni 🤣🤣🤣 kız en azından acıktığını vs söylüyor bi süre sonra uykusu düzene giriyor gece keyif yapıyorsun 🤣 öyle düşün 🤣
Gelecegimsin emine5668 ya her yasınyiligede var zorluguda mesela suan cay koydum babası işte başbaşa film izliyoruz bu yanları cok güzel sana bir cümleler kuruyo gül gül ölürsün yanına alıp geziyosun kocaman cocuk müthiş bişe sarılması öpmesi anneeemmm güzel annemm demesi bunlar paha biçilmez o bana sarılınca dünya duruyo ama babanne ananeyi görnce sımarması insanın sinirni bozuyor bana bebegim dogdugunda doktorum demişti ki biraz bebek büyüyüp sana gülsün filan senn bişeyin kalmaz demişti osıralar inanmamıstım ama cocugum agu filan deyim bana gülünce cidden hiç bişeyim kalmadı sennki nekadarlık bilmiyorum ama hepsi geçiyo sonra diyosunki ayy keske bebekligi gelse minicik mis kokulu
1anne1 emine5668 hiç hatırlamak bile istemiyorum hala yüzünü bile görmek istemediğim insanlar var Allah belalarını versin