NaimeYilmaz Pişiği önleme yolları yazımızda! https://blog.mutlubebekleriz.com/saglik/bebeklerde-pisigi-onlemenin-yollari-nelerdir/ Sizler pişiği önlemek için neler yapıyorsunuz?
Momyofthesun NaimeYilmaz pişik önleyici krem kullanıyorum aksatmadan ve çok sık kaka yaparsa özellikle ishal olduğu dönemlerde ıslak mendil kullanmıyorum direkt yıkıyorum. Hiç pişik olmadı👌🏻
uynakbalina NaimeYilmaz dalin pekte masum değil daha temiz içerikli uygun fiyatlı ürünlerde var tabi tercih meselesi 🙂
Esruli NaimeYilmaz pamuk kullanıyorum çok darda kalırsam binde bir ıslak mendil kullanıyorum büyük abdestini çok yaptıysa da yarım duş yaptırıyorum bepantol kremi de düzenli kullanıyorum pamuk gibiyiz 😊
dolcegurbanne her bez değiştirmede sudocrem sürüyorum ve ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum biz de daha hiç pişik olmadık 😌
Aaayysseee Her bez değiştirme de krem sürmek doğru mu? Merak ettiğimden soruyorum yani ben hiç öyle yapmıyorum hemen değiştiririm altına yapsa çişte aynı şekilde çok bekletmem kızım çok sıcaklardq isilik dışında hiç pişik olmadı pişik kremimiz hala dolu
uynakbalina Aaayysseee kızarık görüysem poposunu sürüyorum ben pişik olmadık hiç 6 ay pamukla sildim 😄
2boymommy Aaayysseee yok askoo sürme cünkü bu sefer bebisin poposu hassaslasiyor kreme alisiyor ! Ben hiiic sürmedim sadece kizarik oldugu zaman bepanten sürerim bezide hemen almazdim alissin diye inan hic bir kere bile pisik olmadi ilk oglum simdikinede öyle yapiyom doldursun iyice öyle alirim🤣🤣🤣🤣🤣
gulsule Aaayysseee bende her bez değiştirmede pişik kremi sürmüyorum sadece kızardıgı zamanlarda her bez değiştirmede bebeğin poposunu güzel havalandırırsanız pişik de olmaz
Aaayysseee uynakbalina evt bende nadir kızarık görünce sürüyorum ama her bez değiştirme de krem sürmek tuhaf bence
dolcegurbanne Mdorukkk evet ben de duydum ama bi reaksiyon görürsem kesmeyi düşünüyorum şimdilik iyi geliyor. teşekkür ederim
Mdorukkk dolcegurbanne canım zarar veriyorsa reaksiyon göstermesine gerek yok ama sen daha iyi bilirsin. Sadece paylaşmak istedim bilgimi :)
Aaayysseee uynakbalina ama geçiriyor 😁 yani ben incia kullanıyorum çok iyi kızım sıcaktan isilik olmuştu bir gün iki kez sürdüm hemen geçti
edoezoramo340658 Birranne_ kim söylüyor içeriği temiz değil diye Allah aşkına doktor ablam da kullandı ben de kullaniyorum bir zararını görmedim kullanmayı da birakmayacagim
gulsule Esruli mecburen ıslak mendil kullanıyorsanız eğer ıslak mendili de iyice yıkayın o şekilde daha iyi olur
Mdorukkk dolcegurbanne ben kantaron yağı kullanıyorum yoksa doğal zeytinyağı da olabilir :) Ama geçmeyen inatçı pişik olursa bepantolü kullanıyorum daha temiz içerikli diye biliyorum