ttdmrl 22 günlük bebeğim gaz çıkartırken kaka yaparken çok ıkınıp ağlıyor, uykusunda durmadan ıkınıyor kabız değil normal mi bu aynı şeyi yaşayan var mı
Goktugduru ttdmrl aynı durum bizde de var, hastaneye gittik doktor poposinde çatlaklar var dedi ve krem verdi oda çok ağrı yapiyormus, çok zor bir dönem gaz dönemi sap simplex kullanıyorum ise yarışıyor
Tu_Na nurdann1 4 saat bir 15 damla ile başladım verdim sonra iki aylık olunca 20 verdim iki aylık olunca hafif azalıyor gündüz gaz sorunu gece belli saatlerde oluyir o zamanda gaz ilacı vermedim
Aysess38 ttdmrl bağırsakları yeni geliştiği için ve de ıkınmayı bilmedikleri için kaka yaparken ağlamaları normal .. benim bebişimde öylr bi de her akşam başlıyor gaz sancıları 😢kolik olmaz inş
Tu_Na Aysess38 kolik ona deniyor belli saatlerde başlayan kesintisiz ağlama şekli telaş yapmayın geçecek hepsi emin olun bennim ki cokk kolikti ikinci ayda hafif rahat etti nuks etmezse şap simplex sayesinde
nurdann1 Tu_Na ben 6 saatte bir 10 damla vererek başladım ama faydası olmadı biogaia ya başladık bugün umarım işe yarar gerçekten çok ağlıyor bazen dayanayamıyorum 😢
Aysess38 Tu_Na biliyorum da çok uzun sürmüyor ağlaması diye kolik demiyorum 😑 o çok uzun sürüyormuş diye duymuştum
ilaydaaysima ttdmrl bende 21 günlük aynı şeyi yaşıyorum mama kullanıyoruz beslenmesi de azaldı yemek istemiyor sebebini bilen tecrübeli anneler yardım lutfn
ilaydaaysima ttdmrl ayrıca bizde kaka yapma sorunu da var kaka yapamıyor yapınca koyu yeşil sarı yumuşak kıvamlı yapana kadar huzursuz sürekli 2 gün olacak kaka yok çiş az
Tu_Na ttdmrl bende kullandım başta çok iyi geldi kullanın ben yanlış kullandım sadece beş damla vermişim 15 le başlamak gerekmiş
Tu_Na Aysess38 aynenuzun sueuyor o biraz ikinmasi filan düzelecek merak etme sen sakın kal ılık su yap kovada içine oturt çıkart o bize çok iyi geliyor ağladığı zakan ona sessizce konuş kucağında sarıl ona
Aysess38 Tu_Na daha küçüğüz canım sıcak su torbası yapıp ayağına yakın yere koyuyum diyorum onu da yapmadım daha hiç ama ayağını sıcak tutuyorum iki kat giydirdim o iyi geldi sanki ….sessiz ortam da zor abisi Allahım nası bağırıyor çocuğu korkutuyor🤦♀️😅😊😘