nurturkdal Melikeyigitemre tesekkur ederm canim hipp alcam galiba kabizligini giderir mi bi de mama vrrken su da veriyomusn?
Melikeyigitemre nurturkdal evet mamayla birlikte vermiyorum ama biz ek gıdaya basladik mesala birseyler yedirdikten sonra veriyorum su kabizlıgını da gideriyor bizde kabizdik hipp kulandıktan sonra kaka yapiyor oglum düzenli .😔😍
nurturkdal superboyAliAsaf sagol canim onerin icin ama suan hem emziremem hem de malesef sagip dahi veremem cunku benimki gogus ucu yarasi falan degil bildigin ic etim disarda suan ve iltihapli onu bebegime verirsem enfeksiyon kapma riski cok yuksek
Medinetass nurturkdal sonları okuyunca anladım zaten sağlık olsun bende öyle bi dönemden geçtim çok kötü bi dönemdi bir hafta hiç anne sütü veremedim psikolojim bozulmuştu ama canını sıkma 😕
nurturkdal Medinetass gercekten cok zor bi donem bebegim meme istiyor memede uyurdu hep simdi atesimden enfeksiyonumdan kucagima bile alamiyorum 😔
Medinetass nurturkdal bende enfeksiyon kapmıştım bağışıklık sistemim çökmüştü acil iğnelerle müdahale edilmişti bebeğime bile fazla yaklaşamamıştım vücudumda ki yaralar bulaşır belki diye 😕 diyorum ya çok iyi anlıyorum seni sıkma canını
nurturkdal [bilinmeyen] onemli olan suan emzirmek veya anne sutu vermek degil gogus uclarimda iltihap oldugu icin bebegimin midesine gidiyor bu sabah kusuntusunun icinde siyah lekeler gorunce anladm bu arada onerin icin tesekkur ederim bi de e ampulu nedir onu bilmiyorum ?
Esranurefe nurturkdal tatlım sana önereceğim Aptamil Ar benim bebeğim 36 haftalık doğdu 2460 kilo idi Aptamil Ar kullanıyorum şuan bir buçuk aylık 4 kilo oldu bence bu mama yı al ve kullan derim
Muhammedikra nurturkdal emzirmeyi bırakma canım eger mama vericeksense buradaki arkadaşlardan duymuştum bebelac gold öneriyorlar. Bu sefer bende inşallah gold alıcam
nurturkdal Muhammedikra emzirmeyi iltihabim gecene kadar bi sure birakmak zorundayim maalesef sagol bu arada onerin icin
Melikesmum nurturkdal golden goat veya bebelac gold ben hipp de kullandım kabızlık sorunu yaşamadık. Eğer bunlarda da yaşarsan mamaya 1 çay kaşığı hakiki zeytin yağı koyabilirsin ama hakiki ☺️