-Kuzika- Angel00 valla simdi ben yazacaktım neyse dedim vazgeçtim. Her erkek izler istisnasız hepsi izliyor yani
ayrilbacim Allah akıl fikir versin bunu normal karşılayanlara bide gelmisler otur birlikte izle diyen var ne kadar zavallısınız gerçekten.
ayrilbacim Angel00 seninki instadan direk profillere baktığı için senin için normal aşkoo alinma sen😂😂😂😂😂😂
Angel00 ayrilbacim stalker diyince de sen be seval 😁erinmedin nasıl laf çarpsam diye profilime mi girip baktın awgahshjaan
Angel00 ayrilbacim 😂 kendini bu şekilde avutacaksan 😆 evet evet çok ıyı yerden vurdun kimin aklına gelir buradan vurmak hellal Yusufi 😁🤣
ayrilbacim Angel00 sana da helal valla.kimse beceremez sonradan miden iyi kabul etmis ki artık ellerin titremiyor sanırım normal karşıladığına göre 😂
Angel00 ayrilbacim evet sevallciğim ben alıştım da sen eşini yakaladığında nasıl tepki verip bu duruma alışacaksın merak ediyprum 😁muhtemelen post açacaksın awqajajsjaka
ayrilbacim hilal_blc kendi herifiiii direk instagram sayfasına geçiş yapmış kendisi de üzülmüş tabi geçen senelerde burda bana laf yapıyor haspaam😂😂😂
hilal_blc ayrilbacim kanka belki karidan bisey görmüyorsa artk adamda napsn üç kuruşluk ukcurunun derdinde hahahajsjdjfjc
Angel00 ayrilbacim hilal_blc fazla seviyesizleştiniz uf ikinizinde hakkından gelirim ama seviyeniz dusuk iki kafadar o minik aklınızca laf soktunuz sanıp gülüşün zavallılar