Gamzekuzucu mom-1 buradakilerin kocası karşısında kadın görse üstüne atlayacak tipler olduğu için bunu anlayamazlar canım :)) benimki de izlemez genelleme yapanlar kendilerini rahatlatıyor
Angel00 tekbasimabakiyorum eşlerine üzülüyorum 😁 haberleri yok ayakta uyutuyor kocaları sonrada burda savunmaya geçiyorlar 😁
Fusunf Angel00 ayakta uyuyan yok merak etme benim eşimde izlemiyor siziin eşiniz izliyor diye herkesi öyle sanıyorsunuz amaa benim eşimin bana sevgilisi ve saygısı var ama sizin adınıza çok üzüldüm eşiniz gibi sanıyorsunuz herkesi psikolojik olarak kötü durum
uykucukoalaa Angel00 benim eşim de izlemiyor. Eşimin tek bağımlılığı futbol izlemek. Yani herkesin eşi sizin gibi değil genelleme yapmayin. Siz bunu sindirebilirsiniz ama başkası sindirmez bence sindirilecek bir durum da değil başkasının mahremine bakması.
Alerjikrinit Angel00 ben de sizin gibilere üzülüyorum hepsi böyle diyerek kendinizi teselli etmeniz çok üzücü.
birkovabirbalik Angel00 inan bende sizin gibilere üzülüyorum her erkek yapardiyip kabulleniyorsunuz içinizi rahatlatıyorsunuz. Ama evliliğine eşine saygısı olan erkekler yapmıyor. Lütfen genelleme yapmayın artık birde gülmüşsünüz kendinizi komik duruma sokuyorsunuz.
Angel00 Fusunf gerçekler acı verici üzgünüm sizin adınıza siz bana degil de kendinize üzülseniz daha ıyı edersiniz. Aksi halde İlerde burda post açmanız kaçınılmaz olur cunkü 😊
Fusunf Tosbikkkk aslında üzülüyorum yanı böyle insanlara o kadar inanmışlar ki eşlerinden neler görmüşler her erkeği öyle sanıyorlar tamam erkeklere güven olmaz amaa yapmayanda yapmıyor yanı
Birprenscik kdjdkd hadi nisanliyken anladım da evlendin eşin var eşinden zevk mi alamiyorsun? İzleme gereği duyuyorsun. Onur kırıcı oluyor.
Tosbikkkk Sebusebu sana baya yaram olmuş galiba arkamdan dedikodu yaptığına göre problemli olan senin kötü kalbin =)
Fusunf Angel00 kendime neden üzüleyim ki yapmayan adamı neden illa yapacak gibi söylüyorsunuz, komik ya iyiki böyle arkadaşım yok ne fenasınız valla . Hadi eşinle ilgilen .
Angel00 Fusunf şu eşleri mevzuya katmanız da zaten eşinizin ne kadar sizle ilgili olduğunu gösteriyor 😊 siz eşinize yağ yakında yakından ilgileninde izlemesin aman p*rno falan 😊
Sebusebu Tosbikkkk yok be yavrum her postta illa sivrilcek yorumların oluyo yaa ondan 😂 yoksa seni taktıgımdan değil
Hazalbebis Tosbikkkk Usnac1995 neden imamlar insan değil mi 😅 hanım efendi kendi kendi kocasını savunacağım diye yardım postunu ele geçirmiş
Tosbikkkk Fusunf kız yolda görsem kaçar giderim boyle düşünceli insanlardan bunlar insanın içini karartır
bencorapkadiniyim İzlesin ne var bunda, yada beraber izleyin ay nekadar genişsiniz ayol kendinize gelin siz varken neden bir video tatmin etsin kendini .
uykucukoalaa bencorapkadiniyim bağımlılıkmis kanka 😂😂 bağımlılık diyerek içlerini rahatlatıyorlar başka kadinlarinn seylerine bakıyorlar ya bunun neresi normal olabilir ki🫢🫢