baharnevaa Bebeğim 1,5 aylık ne yapsam uyutamıyorum tam uyuyor diyorum 5 dk geçmeden uyanıyor gazı olmasa bile bu şekilde hep napıcam bilmiyorum önerisi olan var mı yaşayan ya da :(
Hils baharnevaa bizde 2 aylığız vegunduz uykuları bitmiş durumda. Sabretmeye çalışıyorum geçecek diye kendimi motive ediyorum😁
ikitosbikannesi baharnevaa bizde bir aylığız. Aynı sorun 3 gündür bizde de var ve ağlamada eşlik ediyor asla uyumuyor ne gece ne gündüz ve sürekli ağlıyor. Gazı yok karnı tok. Tam uyuttum diyorum 2 dk sonra ağlaya ağlaya uyanıyor
Ayseumutsezo baharnevaa bence gazindan yapiyor benim oglumda ayniydi gazdan uykuya dalamiyordu besikte uyuyordu yanindan ayrilirken parkenin cit sesine uyaniyirdu dr bana buyuk tuvaletini yapsada osurmasi gerekiyir osyramadigi icin gaz oluyor demisti
Melek34011 baharnevaa gazı yok diyorsunuzds nereden biliyorsun olmadığını bende öyle sanıyordum benim bebeğimde uyumazdı doktor bu bebek gazlı 3 ayda rahatlar demişti dediği gibide oldu şimdi 4 aylık gündüz uykusu gece uykusu düzene girdi birazcık sabretmemiz gerekiyor sadece benimkide gündüz asla ama asla uyumazdı şimdi maşallah çok şükür uyuyor
baharnevaa Hils ya normal mi bu durum gerçekten kafayı yicem bende, gözleri kızarıyor ağlamaktan uykusuzluktan ama uyumuyor :(
baharnevaa Ayseumutsezo ay evet resmen parkenin sesine bile uyanıyor evde nefes alamıyoruz ona rağmen uyanıyor 5 dk geçmeden :( ay lütfen geçici olsun bu durum
baharnevaa Melek34011 maşallah ya Allah bozmasın inşallah dediğiniz gibi bizimkide rahatlar artık 3 ay sonunda🙁
Gldekpnci baharnevaa gazı vardır tam dalacakken uykuya sıkıştırıyo gaz ağlamaya başlıyor bizimkide damla kullanıyorum o iyi geldi gibi şimdilik
Milanbebek 40 günlüğüz şu son 3 gündür gazdan mı bilmiyorum. Uyumuyor çok kısa uykuları .. büyüme ağrısı mı acaba. Gaz olduğu zaten aşikar … napcaz biz böyle
muhammedim06 baharnevaa benim bebegimde hic uyumuyordu yerden sallanabilir hamak besik aldim kundak yapıyorum hemen uyuyor evde bi park besik bide anne yanım var ama ikisindede uyumadi hamak besikte kundak yaparak uyuyor
baharnevaa muhammedim06 hangi marka aldınız farkeder mi bakayım bende ya her yolu deniyorum artık, benimki de beşikte durmuyor hiç uyumuyor
muhammedim06 baharnevaa öyle bilindik bi marka degil tesaduf en komsumuz sayesinde buldum toy bebe diye bir besik
muhammedim06 baharnevaa eski zamanlarda kullanılanlar gibi demirden toy bebe diye uzerinde yaziyor ama internete girince yeni model besikler cıkıyor ama önlardan değil
muhammedim06 baharnevaa https://ty.gl/q9q1dpjuhl Bak canım benim bunun aynisi kullandigim markasi farkli sadece kınalı besikte uygulandigi gibi kenralarına ip bagladım bebegimi kundak yapıp uyutuyorum eli kolu hareket etmeyince cok guzel uyuyor masallah
baharnevaa muhammedim06 çok teşekkür ederim bakayım hemen🥹 ama benimki kundağıda kabul etmiyor bağladığım an ağlıyor ama kollarını da oynattığı an uyanıyor o da ayrı bi sorun 🙁
Merilar baharnevaa Gündüzleri dışarı çıkarıyor musunuz? Bizde de aynı sorun vardı gündüzleri uyumuyordu. Doktorumuz günde iki kere dışarı çıkarmazsanız çocuğun uyumasını beklemeyin dedi. Bizimki de 1.5 aylık. Biz bu sorunu kısmen öyle çözebildik tavsiye ederim 😊
baharnevaa Merilar denedim bi kaç defa ama dışarda da çok ağlıyor napıcağımı şaşırıyorum emmeden de durmuyor mecbur eve geri dönmek zorunda kalıyorum :(
muhammedim06 baharnevaa birinde aglar ikisinde aglar 3de alisir benjm oglumda oyleydi hic kundakta durmuyordu alisti simdide kundak istiyor
Merilar baharnevaa benimki de ağlama krizine girdiği an emmeden geçiremiyoruz. Emzik denemelerine başladık umarım başarılı oluruz. Sizde emzik kullanıyorsanız belki dışarı çıkmak işe yarar diye düşünmüştüm. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz çok iyi anlıyorum sizi 🙏