Aysess38 seniyirimmisdafaa tekden hastanesi mehmet içer iki bebişimi de o sünnet etti ☺️ hamdolsun bi sıkıntımız olmadı ..
Zhrdgn seniyirimmisdafaa Mehmet içer, bebeğim küçücüktü hiç sorun yaşamadık kolayca atlattı Bi de sünnet esnasında beni sakinleştirmeye uğraştı
Aysess38 seniyirimmisdafaa rica ederim .. küçükken olması en iyisi sizde büyümeden yaptırın inş uyku vaktinde çok iyi oluyor..
slmz38 Bende 3 yıl önce tekdende mehmet içere yaptırdım çok memnun kaldım.. birçok yakınımda musa özdemire yaptırdı onlarda memnun, güncel fiyatlarını bilmiyorum ben 3 yıl önce 800e yaptırmıştım
seniyirimmisdafaa slmz38 Zhrdgn TwinsUZ 2 buçuk aylik bebeğim ben yaptırmak istiyorm bi doktor 6 ay ile 3 yas arasini bekleyin dediği icin eşimin akli karisti. sizce kizlar küçükken mi biraz büyüyünce mi
edaa51 TwinsUZ merhaba memnun kaldınız mı iğne yaparlarken çok ağladılar mı sonrasında iyileşme hızlı oldu mu
Pateteslimanti seniyirimmisdafaa muayene ettiyse pipisiyle alakalı öyle karar vermiş olabilir ben 2 aylıkken yaptırdım sabah 11 de sünnet oldu bir kaç saat zor geçti özellikle ilk çişini yaparken akşam mızmızlığı bile kalmamıştı hatta gece rahat uyudu diğer gün hiçbir ağrı sızı yoktu iyileşti doktorumuzda bebeklerin idrarının iyileştirici özelliği var bezde hızlı iyileşir demişti
TwinsUZ seniyirimmisdafaa küçükken yaptır ben çok pişmanım biri emekliyor dönüyor altını değiştiremiyorum dönüyor hemen. Çiş yapıyo emeklerken hemen yaraya bulaşıyor çok zor
Ebruue Ben Memorial hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum 4500 dediler eşimin indirimiyle 3500 tl oluyor prof olduğu için içime sindi doğumumu da Memorial hastanesinde yapmıştım. Çocuk doktorumuz önerdi bizim de
Zahire38 seniyirimmisdafaa Hüma hastanesinin orda bi özel klinikte yaptırdım cnm mustafa ersayan çok memnun kaldım ve hemen iyileşti yaramız