Erenalpannesi seniyirimmisdafaa 1 ay önce Mahmut güzel e 2000 liraya yaptırdık çok da memnun kaldım doktor bey ilgili klinik çok temizdi
Busra9440 seniyirimmisdafaa sadece ilk çişini yaparken sanırım bir iki kere mızırdandı bilmedi bile, iyi ki yaptırmışım kesinlikle küçükken yapılmalı
kartalannesi Ben şehir hastanesinde doç Mehmet Erman dörterlere yaptırdım çok memnunum iki günde iyileşti çok iyi bir doktor
Bhrcnr-44 kartalannesi merhaba sünnetten sonra aynı gün çıktınız mı hastaneden bizde cumartesi günü gidicez hem sğnnet olacak hem de testisinin biri düşmemişti onu aşağı indirecekler
mevasafa kartalannesi merhabalar sizi yanına aldılar mı bayıltıyorlar mı lokal uyuşturmamı oluyor bilgi verebilirmisiniz
edaa51 TwinsUZ merhaba memnun kaldınız mı iğne yaparlarken çok ağladılar mı sonrasında iyileşme hızlı oldu mu
TwinsUZ edaa51 o esnada ağladılar sadece o da dönmesinler diye bacaklarını falan sabitlediler o yüzden sonrasında farketmediler bile normal hayatlarına devam ettiler
Kader3851 TwinsUZ sünnet için hangi bölümden randevu almamız gerek acaba oğlum 2 aylık yaptırmayı düşünüyorum