Çok konuşmak istemiyorum hala psikolojsni atlatamadım bu yazıları okudukça kaşımıyomuşum gibi geliyo Allahım düşmanıma bile vermesin bu illeti bizde geçirdik 11 ay önce yeni doğum yapmıştım bebeğim daha 1 haftalık falan deli gibi kaşınıyorum bikaç uyuz vakası duymuştum hemen doktora gittim ama bu illeti her doktor anlamıyo kendim uyuzdan şüpheleniyorum dememe rağmen yok vücutta öyle bişey görünmüyo dedi ilaç krem verdi kullandım hafifletti kaşıntıyı ama geçirmedi başka doktora gittim o anladı metrin verdi bana ben o sırada bütün kıyafet dolabını boşalttım 60 derecede yıkadım giyicek bi kaç parça malzeme ayırdım gerisini hepsini poşetledim kaldırdım hiç kıyafet ütülemedim ama yatakla koltukları ütüledim beyaz sirke uyuzun düşmanı dokunduğumuz yerleri kaşınan yerlerime beyaz sirke döktüm hep sonra metrinin etki etmediğini okudum bikaç yerde istanbulda nil eczanesi var oranın yaptığı losyon çok etkili diye duydum oraya losyon yaptırtım kullandık geçti çok şükür bebeğim o zaman 15 günlük falandı ona da özel krem yapıldı metrinden kullandım bi kere bi kerede o kremden sürdüm kızıma korkumdan kucağıma bile alamadım 1-2 ay kızımı en güzel zamanlarını uzaktan bakarak geçirdim çok illet pis bişey kendisi geçsede etkisi 1 ay daha devam ediyo kullanılan kremler ağır kremler o yüzden kuru kaşıntı 1 ay kadar devam ediyo bide bi yerde okumuştum odun külünü macun kıvamına getirip vücuduna sürüyosun heryerne biraz bekleyip duş alıyosun o da bitiriyo dediler ve o da işe yaradı bizden sonra kardeşimde oldu o da bi metrin kullandı sonra ben bu kül karışımını yapmasını söyledim 1 kere yaptı ve geçti denemek isterseniz şayet psikolojik olarak çok yıpratan bi süreç Rabbim yardımcınız olsun tez zamanda atlatırsınız inşAllah