Aslan2103 Banumeral benimkide ayniydi. Ilk kulak cekistirmeler sonrs kendine vuruyodu emerken falan. 1 2 gun geceleri cok agladi bende dis sandim. Sonra burnu tikandi cok fazla acile goturdum 2 kulagida enfeksiyon olmus. Birsuru ilac verdi
glsmerd Banumeral dişinden dir benim kızımda öyleydi sürekli kulağına vuruyordu eli hep kulağındaydı Hastaneye de götürmüştüm bi sorun çıkmamıştı diş yüzünden maalesef
Kuzularinanasi Banumeral orta kulak iltihabi da olabilir diş de.doktora gosterip rahat edin bnce iltihap varsa ilerlerse tehlikeli.ama yok degilse distendir bol bol emzirin rahatlasin damaklari
Ballilokmam5 Banumeral biz de bu durumları yaşadık, bizim diş çıktı ama tabi doktor daha iyi bilir kulak ağrısı mı diş mi?
Aylinayliz50 Banumeral bence diş aynı sebepten doktora götürdüm herşeyi temiz diş dedi doktor gündüzleri de sürekli kulağını çekiyor saçlarını çekiyor 5 ay 27 günlük
Sseyma65 Banumeral ben o dış kulağından iyice akana ladar hiç karışmıyorum zaten kuruyup leeni düşüyor iyice geldikten sonra kulak çöpüylr alıyorum ama asla o yuvarlak kısmının içine girip karıştırmıyorum