Banumeral Kızlar merhaba bebeğim normal uyuyan bi bebekti ama 2 3 gundur sürekli uykudan uyanıyo gözleri kapalı destek verince hemen tekrar uyuyo ama kıpır kıpır 2 gecedir sabah 5 de cığlık atarak baya aglayarak uyanıyor ve farkettm ki uyurken sürekli eli kulağında sizce diş mi ya da hastalık mı ? Bebeğim 5 ay 23 gunluk
Dilruba21 Banumeral geçmiş olsun. Kulağında iltihap olabilir, su kaçmış olabilir, diş olabilir. Hepsi olabilir veya hiçbiri olmaya da bilir. Bence bir doktora gösterin ikiniz de rahat edersiniz 🌸
Duyguseli_12 Banumeral benimkide kaç gündür öyleydi 1 yaşında orta kulak iltihabı çıktı siz yine bı doktora götürün
Sseyma65 Banumeral benimde öyleydi emerken kulaklarını çekip başına vuruyordu kulağı da akıyordu bazen doktorumu dişinden dedi ama ben kbb doktoruna götürdüm çok şükür temiz her şeyi sadece kulak çöpü sakın kullanmayın doğal temizleme olayını kaybderer kiri içeri yiter dedi bir de su kaçırma dedi o kadar
Banumeral Sseyma65 kulak çöpü hariç neyle temizliyorsunuz acaba ? Bizim doktorumuzda görmek istedi getirin dedi kulak iltihabı da olabilir dedi çok korkuyorum
Sseyma65 Banumeral ben o dış kulağından iyice akana ladar hiç karışmıyorum zaten kuruyup leeni düşüyor iyice geldikten sonra kulak çöpüylr alıyorum ama asla o yuvarlak kısmının içine girip karıştırmıyorum
Haffuse Iktihap olsa, ateş de olurdu…. Diseri eger sismisse, muhtemeln ondandir. Kulaklarini icin hicbir sekilde temizlememen lazim. Icini temizliyormusun ki?
Aslan2103 Banumeral benimkide ayniydi. Ilk kulak cekistirmeler sonrs kendine vuruyodu emerken falan. 1 2 gun geceleri cok agladi bende dis sandim. Sonra burnu tikandi cok fazla acile goturdum 2 kulagida enfeksiyon olmus. Birsuru ilac verdi
glsmerd Banumeral dişinden dir benim kızımda öyleydi sürekli kulağına vuruyordu eli hep kulağındaydı Hastaneye de götürmüştüm bi sorun çıkmamıştı diş yüzünden maalesef
Kuzularinanasi Banumeral orta kulak iltihabi da olabilir diş de.doktora gosterip rahat edin bnce iltihap varsa ilerlerse tehlikeli.ama yok degilse distendir bol bol emzirin rahatlasin damaklari
Ballilokmam5 Banumeral biz de bu durumları yaşadık, bizim diş çıktı ama tabi doktor daha iyi bilir kulak ağrısı mı diş mi?
Aylinayliz50 Banumeral bence diş aynı sebepten doktora götürdüm herşeyi temiz diş dedi doktor gündüzleri de sürekli kulağını çekiyor saçlarını çekiyor 5 ay 27 günlük