Bircorekannesi Burada oyalanana kadar 5 kere gusül alınıp çıkılır kardeşim bunu kendine yapma kalk mis gibi guslünü al yat ölümlü dünya çok değil 6-7 ay önce yaşadık asrın felaketini 👌🏾
Deletedmom104 Pinpony sular kesildi ve ezana kadar gelmedi diyelim o zaman çocuk aç mı kalacak o zamana kadar 😬
Katun Deletedmom104 o gibi durumlarda teyemmüm oluyor. Ama su bulmakta zor değil bu devirde😄emzirme konusunda göğsünü yıkayıp emzirebilir eğer bebek kalktıysa ağlıyorsa vakti yoksa yani gusüle
Pinpony Deletedmom104 yaniiiii. Ya da onların deyimiyle adetliyken de PİS oluyoruz o zaman da mı emzirmeyelim. Lohusayken de….🫠🫠🫠
Deletedmom104 Katun her ihtimali göz önünde bulundurdum canım, şu an benlik bir konu yok ortada daha içerde çocum akdmakkska 🥱🥱
Katun Pinpony Yanlız adet pis değildir lohusalıkta öyle. Bu yaratılış gereği biz kadınlarda olan doğal bir durumdur.
Milos Pinpony katılıyorum bunca zaman aldım alıyorum da duyduklarımızdan ötürü sadece bugun biraz uzanmak istedim ha o sırada bebem uyanırsa diye düşünüp sordum soruyu ama gel gör ki coşanlar oldu 😂
Bircorekannesi Milos oh ferahladım 😂👌🏾 valla gusülsüzlük beni çarpıyor keşke dünyaya şöyle bi gusül aldırabilsem ıslak yer kalmayacak kadar rahatlarım
Berraa_54 Ebus2045 nihat Hatipoğlu’nun dinledim bu konuda goguslerini yikasan yeter diyor haram falan olmuyor çocuğa yani
Ebus2045 Berraa_54 bana öyle soylediler bilgisi olanlar yazar dedim zaten. Kesin biliyor olsam kesin su derdim büyüklerim bana emzirme haram dedi ama soran hanımefendiye bilgisi olan yazacaktır dedim.
Zuzu_pufy Milos buraya post açıp lak lak edene kadar almıştın gusül abdesti. Boş insanın sorusu da boş olur derlerdi de inanmazdım
Milos Zuzu_pufy boş muhabbetse atlamayın bi zahmet zira söylediğiniz kategori de siz de oluyorsunuz uslübunuz bile sizin ne olduğunuzu gösteriyor teşekkürler
Adababy Milos bittiği an banyoya giriyorum allah korusun ecel saniyesinde geliyor cünüp gitmek istemem. yorgunda olsam alıyorum. hee alamadığım günler oluyor ama sayılıdır. bi kaç kez. 5 dakikada çıkıyorum zaten