AlYasAlp Merhabalar hanımlar , bebeğim 5 aylık olur olmaz dişi patladı ,hiç durmuyor sürekli ağlıyor ne önerirsiniz
BynBird AlYasAlp ben karanfili havanda ezdim zeytinyağı ile karıştırdım 1 gece karanlıkta bekletip dolaba kaldırdım soğuk soğuk sürünce hafifletiyor
ozlemcyhn AlYasAlp Benim bebeğimde 4 aylık aşırı kaşınıyor elleri sürekli ağzında gece bile yapıyor.4 aylıkken diş çıkaran var mı arkadaşlar bana erken geldi 4 ay.diş kaşıma fırçasından aldım kaşıyorum çekince kıyamet kopuyo diğer kaşıyıcıları elinde tutmuyor fırlatıyor ne yapacağımı şaşıdım
alsia_12 ozlemcyhn biz de 3. Aydayız kızım mememi damaklarıyla çiğneyip çiğneyip bırakıyor biberonla da aynı şekilde yapıyor iştahı az elleri devamlı ağzında, yakınlarım dişleri yerleşiyor dedi ama bilmiyorum tecrübeli anneler umarım görür bunu
Mrymmdfnmm 9 aylığız ilk dişini yeni çıkarıyor daha patlamadı çok belirgin ama. 10 gündür çekiyoruz iyi gelen şeyler tetagil ile masaj. Diş kaşıyıcısını buzluğa koyup veriyorum eline ii geliyor. Gece ağlamalarında tetagil rahatlattı bizi. 1 kere 1 çay kaşığı calpol verdim çok ağlamıştı canı çok acıyordu o da 10 günde 1 kere verdim
Opecert AlYasAlp biberonu suyla doldurup kapagı ters olcak sekilde buzlukta dondurun sonra onu verin instagramda görmüştüm aşııırı mantıklı geldi bana
ozlemcyhn Opecert Buzlu olduğu için sonuçta o su boğazına gidecek hasta olur mu acaba dedi boğazı falan ağırır küçük bebekler için düşündürücü ya da ben çok detaya takılıyorum😂
E_koc Tetagil bebeğimi baya rahatlattı tamamen bitkisel, ilaç olarak geçmiyor güvenle kullanabilirsiniz
Opecert ozlemcyhn ama damaklar sıcak ya bir de ne kadar gidecek tükürükle karışacak cpk etki edeceğini sanmıyprm sürekli yapılmadıgı takdirde maksat damaklar rahatlasın