zemberekkusu Sorum şu memnun musunuz? Benim bebeğim hiç kilo almadı bu mama ile? Eczacı bir arkadaş tavsiyesi ile aldık.
Yagmur_24 zemberekkusu hipp deneyin bir de hipp cambiotic kullanan ve önerdiğim kimse memnun kalmamazlık yapmadı inşallah şifa olsun
minigiim zemberekkusu bende anne sütüne en yakın diye aldım bir hafta kabız oldu doktorum ve danıştıgım diğer doktor bu mamayı tavsiye etmiyoruz dediler Aptamil prosyneo Sma optipro Hipp combiotic Evolvia Önerdiler
Berraa_54 zemberekkusu araştırmalarıma göre anne sütüne en yakın mama Aptamil biz şuan Aptamil kullanıyoruz çok güzel kilo aldı valla
Selviibaby Biz çok memnunuz bebeğim doğduğundan beri kullanıyoruz ve her ay en az 1 kilo aldırdı, anne sütüne en yakın mama ve içeriği temiz diye tercih ettik
zemberekkusu Selviibaby anne sütüne ek mi veryorsunuz benim bebiş kilo almadı yoksa sadece bu mamayı mı veriyorsunuz
_adenyusufgozde1 zemberekkusu oglum da kullandm cok memnundm ama kızım da kabizlik yapti suan hem mama hem meme gidiyoruz hipp combiotic 2.kutuya gectik gaz kabizlik yapmadi ama cok fazla tok tutmuyo hipp icin genel sikayet de bu zaten hem hemen acikiyo hemde pahali bi mama iyi gelsin gelisimine de alicam artik baska yolu yok