Mrvsmt2502 tuzludakota 1.5 yaşında kızım var sleepy kullanıyordu aynı pişik geçmez oldu şuan başka beze geçtik sonradan olabiliyormuş
Busbus03 tuzludakota bence pişik yapan bir şey vardır mutlaka mesela portakal mandalina çok pişik yapar ya onun gibi bir şey olabilir sudocrem sürün hemen geçer zaten bizimde kaka çok yaptığı gün kızarır gibi oluyohemen gelişiyor sürünce
tuzludakota Busbus03 yediklerini dikkat ettim hep bu aralarda baharatlı acılı yada her zaman yediğinden farklı bir şey yemedi
tuzludakota Civciv31032023 farklı marka bez alıp öyle deneyeceğim hala devam ederse doktora götürmek gerekecek
Mrvsmt2502 tuzludakota baby turco aldım ama sleepy kadar olmasa da oda pişik yaptı yarın goon alacağım onu deneyeceğim
Civciv31032023 Mrvsmt2502 goon nasıl bence prima alın deneyin ben molfix pure softla prima dönüşümlü kullanıyorum alerjik bebek olmasına rağmen hiç pişik olmadı birde pişik önleyici krem
Mrvsmt2502 Civciv31032023 goon almaya gidip Molfix aldım eşim bilindik bi şey olsun dedi. Şuan geçti piştiği çok iyi bez