nuurrtrkmn Zahideee0742 Ya bir de , Siz mama veriyor muydunuz peki az emdi diye ? Ben doymuyor doymayacak düşüncesini bir türlü kafamdan atamıyorumda. Bugün bile öğlen 12’de banyodan sonra şimdiye kadar toplasak 15 dk emmiştir . Mama mı yapsam diyorum ya da sütümü sağsamda mı versem diyorum
Zahideee0742 nuurrtrkmn ben hiç mama vermedim benim bebeğim doğduğundan beri toplasan tek göğsümü 10 dk emmistir bazı bebekler beş dakika emiyor doyuyor bazıları çok duruyor doktora götürdüm kilo alımı ideal mi mamaya başlayayım mi diye hiç gerek yok emzirmeye devam dedi sizin bebeğiniz kaç günlüktü
Minmini tomvejerry maydonoz tüketmeyin aksine vücuttan su attırdığı için sütünüz azalır allah korusun. Dereotu bol süt yapar😊
elifminamom nuurrtrkmn inşallah benimki de öyle olur 😌 alışırız umarım birbirimize bakamam diye korkuyorum bu kadar şey başa gelince 😂
aselinannesi9398 nuurrtrkmn malt içecegi , hip çay ,humana , bulgur ,dereotu,kurudut ,incir hoşafi Maydonoz yemeyin süt azaltmada kullanıyorlar genelde
plajterligi nuurrtrkmn yok ya hikaye valla benim içtiğim suyu kimse içmemiştir ama nafile hepsi bana kilo oldu 😂😂 bence önemlisi ölçülü yemek sonra su içmek ölçüyü kaçırdıktan sonra su ne yapsın ..
nuurrtrkmn Zahideee0742 Ya bende doymazsa diye korkarak mama veriyorum. 1 hafta sadece emzirip sonra kilosuna baktırmak için doktora gitmeyi düşünüyorum bende . Şuan gitsem günde 1 kez mama veriyorumya doğru sonuç olmaz sanırım Bebeğim 34.haftada doğdu. 1 ay 5 günlük , gerçek olarak bugün 1 günlük sayılıyor
Zahideee0742 nuurrtrkmn Osman gonulalan diye bir doktor var YouTube dan dinlemeni tavsiye ederim o daha detaylı anlatıyor emzirmeyi benimki de aynıydı yarım saatte bir emziriyordum şimdi iki aylığız düzene oturduk iki saate bir emer
Anonim060606 nuurrtrkmn uykuya dalıyorsa burnuyla falan oynayıp ayağıyla uyandırıp emzirin bence. Biberon meme reddine yol açabiliyor o yüzden olabildiğince memeden besleyin
Anonim060606 Oz033603 evet bizimkinin son buldu. Daha çok gaz problemine iyi gelen şey, 40 günlükken götürdüğüm baby spa oldu. O zamana kadar aşırı kıvranıyordu. Sonrasında biraz daha rahatlamıştı