Deletedmon_71 nakdeniz92 bende cok bakiyorum ama hep dijital baski var begendigim birde uyguna geliyor ama tabi uzun omurlu olsun istiyorum
Mukaddeshnn Deletedmon_71 3 senedir kullanıyorum cNm bende yeni evlenince yün hali almıştım ve hep beyaz. Böyle olmaz dedim ve hepsini değiştirdim diğerlerini kaldırdım 3 senede Bi sıkıntı yaşamadım ama benm aldıklarım arkası süngerli olanlardan değil daha uzun ömürlü olsun diye farklı şekilde almıştım makinaya da atıyorum sıkıntı yaşamadım hiç
Mukaddeshnn Deletedmon_71 tabi ki atarım ama nasil ekleyeceğim buraya tarif edebilir misiniz şuan yapamadım
1515g Deletedmon_71 allahim en nefret ettiğim hali tipi evimin bütün halilarini yenilicem netten bakıyorum.hep dijital baskı
1515g Deletedmon_71 cocgumun odasına netten almıştık dijital baskı degil diye aldık öyle çıktı arkası da böyle uzun ömürlu olacağını sanmıyorum
Deletedmon_71 1515g ne zamandandir kullaniyorsunuz acaba guzel aslinda ama dediginiz gibi uzun ömürlü olur mu bilemem
Deletedmon_71 Mukaddeshnn cok teşekkür ederim evet bu deri taban benim bir halimda böyle bunlar daha kaliteli dediginiz gibi
Mukaddeshnn Attım tabani böyle. Boyle olanlar daha uzun ömürlü oluyor. Silikonlu olanlar uzun ömürlü olmuyor arkadaş atmış görmüşsünüz sizde. Ama benm ki gibi alırsanız daha iyi instgramdan almistim