Merhaba çok dertli olduğum bir konu hakkında sizlere danışmak istedim. Bebeğime 5.aydan itibaren ek gıdaya başladım. Yoğurt kabak havuç vs. Sonrasında kaka yapma sıklığı değişti 3 günde 5 günde benim desteklememle zorla yapmaya başladı. Denemediğim yol kalmadı. Kayısı püresi kayısı suyu zeytinyağ içirmek suyu bol vermek popusuna zeytinyağ sürmek karnına masaj yapmak vs. Önceleri biraz işe yarıyordu bi şekilde yapıyordu. Sonra 10 günden az olacak şekilde 3 kere kaka yapınca acile gittik doktor röntgen çekip bağırsakları dolmuş dedi ve lagman verdi sonrasında ek gıdaya ara verdım 1 hafta 10 gün kadar. Düzenli bir şekilde kakasını günde bir kez yaptı. 6. Aya girdik ve ben bu sefer armut elma püresi verdim ve yine sonuç aynı bugün 4. Gün ve asla yapmıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum nasıl ilerleyebilirim nerde yanlış yapıyorum aynı sorunu yasayan var mı? Kakasını yapmayacak diye hiçbir şey veremiyorum. Yani en basit karpuzun suyunu bile versem yapmıyor bellı bir besin yok bu duruma sebep olan. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz teşekkürler