Tomris-Hatun Beyninizikullanmakucretsizdir arkadas ya 7 aylik brrbgi vardi kan kanseriydi 1 sy sonrasinda vefat etti
Angel00 turucukafalikiz verdikleri linklerden en basiti iş birliği falan da yapıyorlar reklam alıyorlar
Beyninizikullanmakucretsizdir Tomris-Hatun Instagram’da durumlarını görüyorum ya bişey paylaşmamışsın o yüzden merak ettim 😒 başın sağolsun mekanı cennet olsun İnşaAllah gerçi daha küçük bir melek yeri zaten cennet🥺🤲🏻
Ftttmm Tomris-Hatun haydar abim niye kızdın bu kadar. Eh bana derken aynısını sen yapmıyor musun şimdi? O zaman sende benim yorumuma saygı duy 😊
Tomris-Hatun Ftttmm bak bi konu hakkinda yorum yaparsin buna saygi duyarim ama sen karsindaki insana duygu ihlali yapiosun buna duymam .yoksa hepiniz benim bebeklerimsiniz
Ftttmm Tomris-Hatun düşüncemi yazsam çok uzun olucak yani kendimi ifade edebileceğim bi alan değil. Sizi de anlıyorum farklı görüşlerdeyiz olabilir. 🙏🏻
Beyninizikullanmakucretsizdir Tomris-Hatun ayy kıyamam ya çok üzüldüm mekânı cennet olsun İnşaAllah. Bebeğe kim bakıyor 🥺
Tomris-Hatun Beyninizikullanmakucretsizdir amin kuzum amin srbepsiz 3 gundur basim agrio nasil stres yaptiysam