Dmt-01 Fdme tokiyi zaten elden taksitle ödemiyor musunuz onun için kredi çekilmiyor diye biliyorum peşinatı içn diyorsanız onun için ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz diye biliyorum.o da 70 bin
noluyasanagenemiros Fdme belki konut kredisi vermeyebilirler toki ise sonuçta zaten devlet kura ile veriyor en iyisi banka ile görüşmek 🤷♀️
Dmt-01 Fdme çok iyi valla bankalarla görüşün ozaman ilden ile bile değişiyor bankaların verdiği bilgiler
Fdme Dmt-01 evet toki resmi sayfasnda yayinlandi bakalm ne olck..Ben diyorumki eger kredi cikarsa borcun tamamini kapatlm tapumuzu alalaim bankaya odeyelim diyorum
noluyasanagenemiros Fdme çiftçi tanıdığınız ya da kp veya babanız ? Çiftçi kredisi de çekebilirsiniz onların üzerine ama siz ödemek kaydı ile tabi kabul ederlerse
Happyn Fdme uygun kredi bulup tokinin borcunu tek seferde kapatmak daha mantıklı çekilen kredi sabit ödeniyor en azından arkadaşım kaç yıldır ödüyor ana para bir türlü bitmedi uzadıkça totalde ödediğiniz rakamda artıyor
Fdme Happyn evet evet kesnlkle ben direk kapatlm en azindan bankaya sabit oderiz ona gore de ayarlariz butcemizi