Metemommy Pskebru evet bizde haftasonu dışarıdaydık dışarıda daha kolaydı havalarda serinlemeye başladı kolay kolay bir yerede çıkılmıyor hasta olur diye korkuyorum. Sizin kötü olmuş ya tam atak bitti derken yine aynı devam etmesi 😞
SuhedaCls Herkes aynı dertten bir ben öyleyim sanıyordum . Bizde tam 4.5 aylık olduk ama yoruyor dün çok yorucu bir gündü benim için gündüz uykuları azaldı ağlayarak uyanıyor . Elleri hep ağzında geceleri uykuları azaldı sanırım bizde bu atak sürecinden geçiyoruz. Dün o kadar bunaldım ki bende oturdum oğlumla birlikte ağladım resmen . Ama biliyorum ki geçeecek bu günlerde 🥲🥲
Metemommy SuhedaCls geçecek elbet ama çok zormuş gerçekten psikolojik olarak bitiklerdeyim . Zaten doğduğundan beri gaz sorunu yüzünden doğru düzgün uykusu yok haliyle yorgun ve uykusuzdum birde şimdi bu huysuzlukları eklendi iyice zorlanmaya başladım.
Ftm124 SuhedaCls bizimki de 4ay 21 günlük günde 4-5 kez bi anda öyle bir ağlıyor ki uğunacak nerdeyse. Ben de oturup ağlıyorum canım sıkılıyot. Allah sağlık versin
Pesenimu Ayyy kanayan yaram resmen ağlama istiyorum 🥲 4 ay 2 günlüğüz biz de bu kadar mızmızlığa bir de iki gündür çığlık eklendi ama öyle böyle değil yani sürekli kucağa gelmek için çığlık kıyamet. Allah aşkına biri söylesin bu atak bitince bu özellikler bi anda kesilecek mi
Metemommy Pesenimu çığlık bizde de var ve şok oluyorum . Atak öncesi doğru düzgün ağlamazdı bile şuan çığlık atarak ağlıyor ve çok zor sakinleşiyor. Bende ondan korkuyorum inşallah atak bitince bu huysuzluklarda biter kalıcı olursa allah sabır versin
hayalperest2310 Metemommy aynıydı canım öyle de devam et mamayı ver aç kalmasın biz beşinci aya girince düzeldik hala memeyi reddiyor ama eskisi gibi değil çok mızmızlanıyor ben baya zorlanmıştım hatta geçeceğine de inanmıyordum zamanla geçiyor şimdi de diş çıkıyo zorlamıyoruz her ayda illaki zorluk oluyor kolikti Zatwn bir oturamadı düzen yani
Metemommy hayalperest2310 kesinlikle öyle asla rahat bir ay yok . Bizimde doğduğunun 10. Gününden beri gaz sorunumuz var o bitecek derken bitmeden daha üstüne yenileri ekleniyor
Sdyll Metemommy en zorlandığım atak oldu gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏼 uyku emzirme huysuzluk hepsi problemliydi ve 3 aylık olana kadar her şey mükemmelken atakta birden tepetaklak olduk. Şuan 4 ay 3 günlüğüz çok şükür düzeldi baya
Metemommy Sdyll bizim ilk üç ayda çok mükemmel değildi gazdan dolayı, ama şu 11 gündür o günleri arar oldum 😭
annesininkuzusu27 Mahvoldum bittim arkadaşlar, 4 ay 2 günlüğüz.her gün ağlıyorum nolur biri bu bitecek desin sabah 7den akşam yatana kadar ağlıyor geceleri uyanırdı evet geri uyurdu şimdi bir uyanıyor. Otur salla uyusun
Metemommy annesininkuzusu27 Evet sürekli huzursuz sürekli ağlama halinde hiçbir şeyle oyalanmıyor sabah 6 dan beri yeni uyudu geceden beri emziriyorum daha bir lokma bir şey yiyemedim
Ftm124 Metemommy valla benimki genel olarak ağlak bebek. Ama bundan 1 hafta önce gece uykuları bile bitmişti 2 gündür azcık normal
GokceMom_ Metemommy bende 4 ay atagını eşigine kadar yasıyorum kızımla beraber oturup bende aglıyorum 🥺
atlassmoms Metemommy Allah sabır versin benimde en çok zorlandığım 4. Ay atağıydı 1 ay sürdü inşallah hemencik geçer :)