aysecikm Kubraaybars Aptamil ve bebelac birbirine fiyat olarak çok yakın gram hesabına vurunca hepsi burada da toplu alımlarda daha uyguna gemiylei
livanurvealpinannesi61 Violeta22 sma 650 TL mi nerden aldınız siz ben kilpa dan aldım 420 TL ye trendyol falan bakın yada ebebekte de uygun çok pahalı almışsınız siz
Tubatgn livanurvealpinannesi61 Ankarada çoğu yerde fiyatı böyle anne bebek mağazasında 370 yunus marketler 365 tlye satıyor
livanurvealpinannesi61 Tubatgn Trabzon da daha pahalı ebebekte de öyle trendyol da 390 TL falan niye öyle acaba
Visneli-dondurma Kubraaybars oğlum 2 aylıkken bizde aynı sorunları yaşadık. 6 aylıkken tekrar başladım 2 buçuk aydır kullanıyoruz çok şükür sıkıntımız yok. Ama bana yavaş kilo alıyor gibi geliyor. Aptamile geçecektim. Bu fiyatlardan sonra ne yaparım bilmiyorum
Tubatgn livanurvealpinannesi61 Herkes kafasına göre fiyat biçiyor. Serbest piyasa olayı bu maalesef ki..
Maran-21 Kubraaybars bin gram ı e bebekten 450 ye alıyorum Hepsi buradadsn da geçen gün aldım 2400 gram bin tl ye
Melike-emirasaf Kubraaybars bebelac var onunla aynı yerde üretiliyor içeriklerı de aynı sadece paket farkı yüzünden aptamil o kadar pahalı
Haticekaya61 Kubraaybars elimde 800 gram Aptamil var benim bebeğim mamayı bıraktı hşç kullanmadık fazla almıştım istersen satabilirim
kizlarimbenimherseyim Deletedmom_112 bende bebelac cold kullaniyorum eczane den 340 almıştım 2 lisini yani 800gr siz nereden 500 e aldiniz
Deletedmom_112 kizlarimbenimherseyim Hepsiburada da Hepsiburada’nin kendi satıcısı olduğu sayfadan aldım, şuan 495 lira https://www.hepsiburada.com/bebelac-gold-1-bebek-st-1600-gr-800-gr--800-gr-0-6-ay-p-HBCV00001D1Q93?url_src=and-product-detail
Kubraaybars Kızlar şaka zannedersiniz dün akşam 7 den beri Aptamil veriyorum daha demin kendi kendine kaka yaptı ve gazını çıkartabiliyor 😂 bu ekonomide geçmiş olsun bana
Kubraaybars GiybetReis neler denemedik ki en son kimyon bile verdim çay kaşığından az zeytin yağı veriyordum alttan desteklersem sabunla anca yapıyordu geçen ıkınırken dışını çatlattı çok fenaydı ve sussuz geliyordu kakası artık kokuyordu
GiybetReis Kubraaybars düzenli biogaia da kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun🙏🏻 kaç aylık bilmiyorum ama kayısılı aktivada iyi geliyor. Haşlanmış mısırda iyi gelir.
Esraaltayyyyy Kubraaybars Kiloluk alınca daha uyguna geliyor biz hep 1200 gram olanı alıyoruz. Gramı az olanlar daha pahalı oluyor. Tadını beğendiyse toplu almak daha mantıklı. Ben gündüz similac high energy geceleri ve dışarı çıkarken Aptamil kullanıyorum .
Kubraaybars Esraaltayyyyy bakalım 2-3 gün daha denicem biri yazmış Hepsiburada da gerçekten uygun 2400 ü 969 tl ordan alacağım