Barlaskooo 4. Atağı bu dönemlerde başlıyor çığlık çığlığa uykuya geçişler yaşıyorduk 5. Aya giriş yaptık arada halen çığlık çığlığa uykuya geçerken ama azaldı. Atak döneminde biraz zor uyku eğitimi ben uyku eğitimini araştırarak kendim yapmaya çalıştım ilk doğduğu aydan itibaren hiç sallamadım ayakta kucakta vs halende sallanmayı sevmiyor sallayınca uyumuyor beşiğine yan yatırıp örtüyü yüzüne gelecek şekilde koydum iki eliyle örtüyü kavrayıp uyurdu sonrasında bunu reddetmeye başladı atağa girdik tensel temas istedi kucağımda poposuna pışpışlayarak uykuya hafiften dalmaya başlayınca beşiğine bıraktım mızırdandığı zaman poposuna pışpış yaparak uykuya dalardı şu son birkaç haftadır aynı şekilde kucağımda pışpış yapıp uykuya geçtiğini görünce beşiğine yan yatırıp yastık koydum yastığa sarılıp uyudu. Uyandığında kucağıma almadan yatakta pışpış yaptım hep ağlayışların şiddeti arttığında kucağımda pışpış yapardım. Şuan da tam 5 aylık oldu beşiğe yatıp uykuya geçmek istiyor veya kucağımda popoya pışpış yapıp uykuya geçtiğinde bırakıyorum yanına yine yastık ona sarılıyor tutuyor teması çok seviyor😅 bu dönemde çok ağladığı birkaç gün olmuştu ağlaması artmadığı sürece kucağıma almadım beşiğinde sakinleştirmeye çalıştım çoğuda zaten istediğini yaptırmak için ağlayışlardı bi süre sonra kendi de sakinleşip uyuyor. Ben bu şekilde bir yol izledim. Çoğu anne kıyamıyor ağlayışlara🥲