Bihter2023 5 ay 12 günlük kızım sürekli hareket halinde, anakucağında (babyjörn) kendini sallıyor ayaklarını sürekli ileri geri ve sürekli bir hareket halinde. Endişelenmeye başladım yani acaba hiperaktif falan olabilir mi?
Emsra Bihter2023 Sürekli huzursuzluk ve ağlama, Sakinleşmede zorluk, Uyaranlara karşı aşırı tepki verme, Az uyuma, sık sık uyanma, Sürekli kucakta olma isteği, oturulduğunda ağlama İnternette yazan belirtiler bunlar. Siz de var mı
BuzluKahve Bihter2023 Hiperaktivite ilaçla tedavi edilmesi gereken bir rahatsızlık ve tanısı ancak 6-7 yaşlarda konulabilir. Sakin olun yani, daha çooooook erken:)
Pinpony Bihter2023 😀 hepsi öyle yalnız değilsin. Hepimizin bebekleri hiperaktif değildir insallah 🫠 normal sıfır km bunlar enerji full
Deletedmom_63 Bihter2023 doktorum hareketli olması daha iyi dedi korkmayın hareketsiz olursa müdahale etmek zorunda kalıyoruz dedi 🌸
Bihter2023 Emsra hayır hiçbiri yok sadece çok hareketli ayakları durmuyor. Neşeli bir bebektir iştahlıdır vs tek sorun çok hareketli beni korkutmaya başladı çünkü
Yagmurn Bihter2023 benim bebeğim 5 aylık olacak hep çok hareketliydi yatağında uyurken bile sürekli dönüyor uyanıkken bacakları kolları hiç durmuyor doktorumuz her zaman hareketli çocuğun keşfetmeye açık ve daha zeki olduğundan bahseder. Korkmayın akışına bırakın😃şuan önemli olan siz konuştuğunuzda tepki vermesi gülümsemesi göz takibi kurması
Bihter2023 Pinpony Allah’ımmm bebeklerimize bir zarar gelmesin de hareketli olsun benim için sorun yok 🤲🏻
eez Bihter2023 neden hiperaktif olsun 5 aylık bebek cocuk kendini tanıyor etrafı keşfediyor daha iyi görmeye başladı artık sırt üstü yatarak sadece tavanı ve yanını görebiliyor kucakta olmak istemesi de normal kendini ayaklarını çirpmasi da normal . Benim kızımda 5 ay20 günlük. Bahsettiğiniz şeylerin çok daha fazlasını yaşıyoruz ve çok memnunum kipir😍 en kısa süreli hayalim onu jimnastiğe götürmek 1 bucuk yaşına falan gelince😍😍
delirmeceler Bihter2023 hiperaktivite en erken 5 yaşında konulabilirken 5 aylık bir bebeğin çevresini tanıma energysini hiperkativitemi diye düşünmeyin daha önününüzde bunu anlamanız doktor teşhisi için bile uzun yıllar var keyfini çıkartın