redizepol1 askmoglum sızdırma yapıyor yani bende öyle yaptı. Hatta bi kere de işedi elime 😅😅😅😅😅 Sleepy aldım o da bi değişik bakalım başka ne deneyeceğiz
askmoglum redizepol1 daha bugün kullandım bakalım bu diğerinden çok ince oğlum çok hareketli üstten hep çıkartıyor zaten diğerinde de yapıyordu 🤦🏻♀️
ezgikrby askmoglum ben hep soldakini kullandığım için sağdakini daha yeni gördüm o daha çok sahte gibi görünüyo jsjdj
askmoglum ezgikrby biz fazla fazla stokladığımız için anca bitti bunu yeni aldık gördüm senin bebe kaç aylık😂
eflal1410 Uzayyy offf ne içime rahatlattın ama 😄 bende 5 numara arıyorum trendyoldan baktım sürekli hayat kullanıcısına şikayet gelmiş sepetten geri kaldırdım hatta 😄😄😄
Uzayyy eflal1410 😂😂😂 Allah seni emi . Hayat satıcısı molfixi üreten firma . Hatta bir çok şeyi üreten firma . Gönül rahatlığıyla al 😂
ezgikrby askmoglum ay ben de sleppy stoklaşmıştım bitene kadar ömrümden on yıl gitti iğrenç bi bez 😂 sonra başka markalar denedim depremden dolayı gelmişti onlar bile çok daha iyiydi şimdi 2 aydır bunu kullanıyoruz çook memnunum 🌸