Bebeko19 mathildaaf beş beş şeklinde veriyordum ama yarı kutuya gelince hiçbir etkisi kalmadı . Lactokol kullanıyorum şuan çok çok memnunum
Ebrumom-07 mathildaaf doktorumuz vizede 10 damla 3 defa dedi . Ama fazla geliyordu sanırım hep rahatsız gibiydi daha sonra SYMBI SYS BIFIDROP bitkisel günde 1 defa 5 damla veriyorum iyiyiz . Gaz damlasını fazla verince gazı yoksa bile ağrı yapıyor sanırım cıksın die daha çok ağlıyor gibi geliyor gaz damlasından dolayı bana
izd Bana doktor 10 damla demişti, bana nedense çok geldi herhalde on falan, ben beş verdim her sabah.. öyle çok çok gazlı bir bebek değildi, sadece kısa bir süre yaşadı ama ben genelde verdim sonrasında da..
Nihal1905 Merhaba banada 10 damla denildi ama çok fazla faydası olduğunu düşünmüyorum açıkçası çocuktan çocuğ göre değişebilir ben her söylenilen şeyi aldım ama bir çoğu para israfı ❌
mathildaaf Bebeko19 ya konuyla alakasız ama birşey sorucam bebek hiç uyumadı gün içerisğnde toplam 1 saat en fazla uyumuştur bu normal mi napabilirim çok üzülüyorum hiçbir sorunu da yok
Bebeko19 mathildaaf gazdan dolayı da lfugınu düşünüyorum benm bebeğim de öyleydi bebek arabasıyla evde gezdirirdim uyusun diye .. bir deneyin uyuyabiliecegi ortamları ..
Muallim27 mathildaaf Benim bebegim 7.ayın içinde inanın hala aynı.Yenidoğan bebeği uykusundan uyandirirlar bilmez aç uyur diye benimkisi uyumuyordu yani.Kabullendim artık bu bebek de böyle 🤷♀️
mathildaaf Ebrumom-07 olabilir ya bugün gün boyu 1 saat zor uyudu belki çok üzülüyorum bu uyumamasına 20 günlük uyuması gerekmez mi sakıncalı mı acaba sürekli uyanık kalması
Araldoram mathildaaf benim bebeğim çok aşırı gazlı bir bebekti ve bu damla sayesinde rahatla kavuştu ve kavuştuk diyebilirim doktorum 4 sanal 4 öğle 4 akşam ama elinden geldiği kadar düzenli ver faydasını görürsün demişti şükür 1 haftayı bulmadan sakinleşti
239195 mathildaaf merhaba doktorumuz kilo ve ayımıza göre 4 saatte bir 10 damla şeklimde önerdi kızım 38!günlük 5 buçuk kilo
Kokina07 mathildaaf ben 20 günlükken başladım o damlaya. Doktorum 6 damla dedi günde bir kere. Suan 50 günlüğz 6/6 2kez veriyorum günde
oyku61 kullanmadığım gaz damlası kalmamıştı kızım 9 aylık bu arada.bence hiç kullanmayın gazlı bebek ne yaparsanız yapın gazlıdır.bağırsakları tembelleştiriyor bağımlılık yapıyor bebek damla olmadan gaz çıkaramıyor bırakın kendi kendini zorlayarak güzel gğzel çıkarsın..